1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η διαχείριση των Social Media έγινε πιο εύκολη και οικονομική –...

Η διαχείριση των Social Media έγινε πιο εύκολη και οικονομική – Η νέα υπηρεσία του Insurance Media Lab

Η διαχείριση των Social Media έγινε πιο εύκολη και οικονομική – Η νέα υπηρεσία του Insurance Media Lab
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Insurance Media Lab, ένα digital agency αφοσιωμένο στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μάρκετινγκ και επικοινωνίας για επαγγελματίες και εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, ανακοινώνει με χαρά το λανσάρισμα της νέας του υπηρεσίας, τα DIY Social Media Kits.

Η νέα αυτή υπηρεσία, διαθέσιμη για Ελλάδα και Κύπρο, έχει σχεδιαστεί ειδικά για ασφαλιστικούς συμβούλους που επιθυμούν να ενισχύσουν την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα σε προσιτή τιμή. Τα DIY Social Media Kits προσφέρουν στους επαγγελματίες τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των social media τους, ενώ ταυτόχρονα επωφελούνται από επαγγελματικά σχεδιασμένο περιεχόμενο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του brand τους.

Με την επιλογή ενός από αυτά τα πακέτα, οι επαγγελματίες μπορούν να διαχειρίζονται τη δική τους στρατηγική στα social media με απόλυτη ευκολία και σε χαμηλό κόστος. Το κόστος των DIY πακέτων του Insurance Media Lab ξεκινά από μόλις 167 ευρώ τον μήνα σε ετήσιο πακέτο, με διαθέσιμες και μηνιαίες επιλογές.

Αυτή η νέα υπηρεσία ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα του Insurance Media Lab να συμβάλει στην ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επαγγελματιών της ασφάλισης.

Τα DIY Social Media Kits προσφέρουν στους επαγγελματίες και στις εταιρείες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης την ευκαιρία να ενισχύσουν την παρουσία τους στα social media με επαγγελματικά σχεδιασμένο περιεχόμενο, σε προσιτή τιμή, διατηρώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο των social media τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Γίνε και εσύ μέλος στο ευρετήριο μας! Είναι ΔΩΡΕΑΝ

Μάθετε περισσότερα για τη νέα αυτή υπηρεσία στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.insurancemedialab.com/programs.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν το πακέτο της επιλογής τους εύκολα και γρήγορα μέσω της ιστοσελίδας του Insurance Media Lab, με μια διαδικασία που έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στους επαγγελματίες.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.