1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Η Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Η Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Η Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από χθες είναι στον αέρα το 18ο επεισόδιο της εκπομπής μας, Insurance Talks, με φιλοξενούμενη την Head of Interamerican (Cyprus Branch), κα. Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου.

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής την επικεφαλής της Anytime και της Interamerican στη χώρα μας για μία συνέντευξη με ευρύτερη θεματολογία.

Ξεκινώντας με το σημαντικό ορόσημο της συμπλήρωσης 7 χρόνων από την κάθοδο της Anytime στην Κύπρο, η κα. Φωτιάδου μοιράστηκε μαζί μας τα σημαντικότερα επιτεύγματά της εταιρείας καθώς και τα δικά της συναισθήματα αφού βρίσκεται από την αρχή αυτής της πορείας στην εταιρεία.

Με την επικεφαλής της Interamerican μιλήσαμε για την εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία 7 χρόνια και τους στόχους για τα επόμενα τονίζοντας ότι ως εταιρεία δεν διψούν για παραγωγή αλλά για μία κερδοφόρα ανάπτυξη.

Μιλήσαμε φυσικά για την τεχνολογία και πως η Anytime την αξιοποιεί σήμερα αλλά και πόσο διατιθεμένη είναι η Interamerican ως οργανισμός να υιοθετεί γρήγορα νέες τεχνολογίες.

Τόνισε ότι η γενικότερη φιλοσοφία του οργανισμού είναι “If your fail, fail fast and change it” μία νοοτροπία που τους επιτρέπει να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να αξιοποιούν νέες τεχνολογία.

Τέλος, η κα. Φωτιάδου μας μίλησε για το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας αλλά και για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η εταιρεία πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.