1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Κάβα των Επίλεκτων της Altius Insurance – Βραβεύσεις Κορυφαίων 2023

Η Κάβα των Επίλεκτων της Altius Insurance – Βραβεύσεις Κορυφαίων 2023

Η Κάβα των Επίλεκτων της Altius Insurance – Βραβεύσεις Κορυφαίων 2023
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance τίμησε τους κορυφαίους της ομάδας της σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Η ξεχωριστή τελετή, με τίτλο «Η Κάβα των Επίλεκτων», αποτέλεσε γιορτή αφιερωμένη στην αφοσίωση και σκληρή δουλειά των ασφαλιστικών συμβούλων που ξεχώρισαν το έτος 2023.

Στην τελετή βράβευσης έδωσαν το παρών τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δούκας Παλαιολόγος, ο Αντιπρόεδρος και Α’ Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, Προσωπικό και Ασφαλιστικοί σύμβουλοι.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του στους κορυφαίους της χρονιάς, χαιρετίζοντας την ισχυρή προσήλωσή τους στον στόχο και το όραμά τους για την κορυφή.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δούκας Παλαιολόγος, δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος και ικανοποιημένος για την πορεία της εταιρείας και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι με τη συνεχή στήριξη της διεύθυνσης και με σκληρή δουλειά, η Altius Insurance θα διατηρήσει τον ηγετικό της ρόλο στην κυπριακή αγορά.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!