1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η συνταγή επιτυχίας του 2Α Chrysostomou Insurance

Η συνταγή επιτυχίας του 2Α Chrysostomou Insurance

Η συνταγή επιτυχίας του 2Α Chrysostomou Insurance
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το ασφαλιστικό γραφείο 2Α Chrysostomou Insurance, με έτος ίδρυσης το 2005, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών χάρη στη δυναμική του πορεία και την αφοσίωση στους πελάτες του. Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μας εξιστορεί τη διαδρομή του γραφείου από τα πρώτα του βήματα έως σήμερα, με σημαντικούς σταθμούς, μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο Cyprus Insurance News.

Το 2023, όπως επισήμανε στη συνέντευξη ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την 2Α Chrysostomou Insurance, καθώς υπερέβη τους στόχους της και μετακόμισε σε νέα, πιο ευρύχωρα γραφεία. «Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η στήριξη της ομάδας μας, μας επέτρεψαν να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά», δηλώνει ο κ. Χρυσοστόμου, με την αυτοπεποίθηση ενός ανθρώπου που βλέπει τη δουλειά του να επιβραβεύεται.

Αυτό που κάνει τη 2Α να ξεχωρίζει σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι η προσωπική προσέγγιση που προσφέρει στους πελάτες της. «Δεν βλέπουμε τους πελάτες ως αριθμούς, αλλά ως συνεργάτες με πραγματικές ανάγκες», τονίζει, περιγράφοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας του. Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα στην εξυπηρέτηση, ειδικά κατά τη διαχείριση απαιτήσεων, είναι στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. «Ακόμη και αν κάποιος έχει μια απλή ασφάλεια οχήματος και χρειάζεται βοήθεια, θα είμαστε εκεί για να τον υποστηρίξουμε, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν έχουμε υποχρέωση», εξηγεί, δίνοντας το παράδειγμα μιας ιδιαίτερα φροντισμένης προσέγγισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Γίνε και εσύ μέλος στο ευρετήριο μας! Είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οι βραβεύσεις που λαμβάνει το γραφείο του από ασφαλιστικές εταιρείες αποτελούν την επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στην εξυπηρέτηση πελατών και στην καινοτομία. Ο Ανδρέας Χρυσοστόμου τονίζει πως η συνεχής εκπαίδευση της ομάδας και η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς είναι τα «κλειδιά» της επιτυχίας τους.

Με την προσωπική του διαδρομή να ξεκινάει από τα 22 του χρόνια, ο κ. Χρυσοστόμου μοιράζεται την αγάπη του για την ασφάλιση και την ηρεμία που προσφέρει στους ανθρώπους.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη που μας παραχώρησε: Ανδρέας Χρυσοστόμου

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.