1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Universal Life πρωταγωνιστεί στο διεθνές συνέδριο MDRT

Η Universal Life πρωταγωνιστεί στο διεθνές συνέδριο MDRT

Η Universal Life πρωταγωνιστεί στο διεθνές συνέδριο MDRT
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του MDRT Hellas στη Θεσσαλονίκη, στις 19-21 Σεπτεμβρίου, όπου η Universal Life συμμετείχε δυναμικά ως χορηγός και εκπροσωπήθηκε από Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Διευθυντές Δικτύου και Στελέχη της Εταιρείας. Το MDRT, το οποίο συγκέντρωσε φέτος πάνω από 600 σύνεδρους από όλο τον κόσμο, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του ασφαλιστικού κλάδου, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις και στρατηγικές που διαμορφώνουν το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς.

Η Universal Life εκπροσωπήθηκε από μια μεγάλη ομάδα διακεκριμένων Ασφαλιστικών Συμβούλων, οι οποίοι επιβραβεύθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στο πλαίσιο εκστρατείας πωλήσεων. Μέσω της συμμετοχής τους στο συνέδριο, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις, να εξοικειωθούν με σύγχρονες πρακτικές και να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Universal Life, κ. Κούλλης Σαββίδης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στο συνέδριο, εξήρε τον καθοριστικό ρόλο των ασφαλιστικών συμβούλων, επισημαίνοντας πως η αποστολή τους ξεπερνά την απλή πώληση ασφαλιστικών προϊόντων. Τόνισε τη σημασία της παροχής λύσεων που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες, με έμφαση στην πελατοκεντρική προσέγγιση και την καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Παράλληλα, ανέδειξε τη δέσμευση της Universal Life στην περαιτέρω ανάπτυξη των ξεχωριστών ανθρώπων του Δικτύου της, καθώς και στη διαρκή επένδυση στις σχέσεις με τους πελάτες και την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Εξερευνώντας το Agency System στον Κλάδο Ζωής

Με τη συμμετοχή της στο MDRT Hellas, η Universal Life ενισχύει τη θέση της ως ηγέτης στον ασφαλιστικό τομέα, προσηλωμένη στην καινοτομία, την αριστεία και την πελατοκεντρική εξυπηρέτηση, επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους της και διασφαλίζοντας ότι θα βρίσκονται διαχρονικά στην αιχμή των εξελίξεων, για να προσφέρουν κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες  στους πελάτες τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.