1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Βάσω Βαρδάκη μοιράστηκε γνώσεις και εμπειρία στη μηνιαία συνάντηση του...

Η Βάσω Βαρδάκη μοιράστηκε γνώσεις και εμπειρία στη μηνιαία συνάντηση του MDRT

Η Βάσω Βαρδάκη μοιράστηκε γνώσεις και εμπειρία στη μηνιαία συνάντηση του MDRT
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η πρόσφατη μηνιαία συνάντηση του MDRT (Million Dollar Round Table) Κύπρου αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τα μέλη να αντλήσουν έμπνευση και γνώσεις από την καταξιωμένη Leadership Coach, Βάσω Βαρδάκη. Η εκδήλωση αυτή ήταν γεμάτη από ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ουσιαστικές συμβουλές που συνέβαλαν στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των παρευρισκόμενων.

Στη δημοσίευση του στο Facebook το MDRT αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βάσω Βαρδάκη για την εξαιρετική συμμετοχή της στο συνέδριο του MDRT στην Κύπρο. Η παρουσία της και η συνεισφορά της αποτέλεσαν σημαντικό μέρος της επιτυχίας της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις γνώσεις και την εμπειρία σου μαζί μας.»

Αντίστοιχα, η Βάσω Βαρδάκη, στη δική της δημοσίευση, εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της για την πρόσκληση, τονίζοντας την αξία της συνάντησης και την ευκαιρία να συνδεθεί με τους κορυφαίους ασφαλιστές από όλη την Κύπρο. «Οι κορυφαίοι ασφαλιστές από όλη τη Κύπρο ήταν εκεί για να μοιραστούμε και να μάθουμε όλοι μαζί καινούριες γνώσεις αλλά και να ανακαλύψουμε πόσα πολλά ήδη γνωρίζουμε,» έγραψε. Η ίδια τόνισε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στον τομέα και πώς μπορούν να τις προσπεράσουν, ενώ ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους.

Ποια είναι η Βάσω Βαρδάκη

Η Βάσω Βαρδάκη, με σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας ως coach, mentor, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια, έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως Unilever, Mondelez, Findus, DODONI, Carlsberg, Campari Group, DIAGEO και πολλές άλλες. Η ειδίκευσή της περιλαμβάνει την ανάπτυξη ηγεσίας, τη δημιουργία ομάδων υψηλής απόδοσης, τις επικοινωνιακές δεξιότητες, τις διαπραγματεύσεις, τη δημόσια ομιλία, τη διαχείριση προτεραιοτήτων και ενέργειας στον εργασιακό χώρο και τη διαχείριση αλλαγών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο SoEasy για την Ψηφιακή Παρουσία με τον Παναγιώτη Σοφοκλέους

Η παρουσία της στη συνάντηση του MDRT αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τα μέλη να εμπνευστούν και να μάθουν από τις γνώσεις και την εμπειρία της. Η κ. Βαρδάκη, με τις πρακτικές συμβουλές και τις πραγματικές ιστορίες επιτυχίας που μοιράστηκε, κατάφερε να συνδέσει τους συμμετέχοντες και να τους ενθαρρύνει να ανακαλύψουν νέους τρόπους βελτίωσης της επαγγελματικής τους ζωής.

Η συνάντηση έκλεισε με τους συμμετέχοντες να αποχωρούν με νέες ιδέες και στόχους για το μέλλον. Η παρουσία μίας καταξιωμένης Coach και εκπαιδεύτριας όπως η Βάσω Βαρδάκη, βοήθησε τους επαγγελματίες να δουν νέες προοπτικές και να αποκτήσουν τα εφόδια που χρειάζονται για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η συνάντηση αυτή ήταν ακόμα μια επιβεβαίωση της σημασίας των μηνιαίων συναντήσεων του MDRT για την επαγγελματική ανάπτυξη και τη δικτύωση των μελών του, με τη συμβολή της Βάσω Βαρδάκη να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς η ηγεσία και η καθοδήγηση μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μάθε περισσότερα για τη Βάσω Βαρδάκη εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.