1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Insurance Link: Όραμα της να συνεχίσει να είναι η πλέον αξιόπιστη...

Insurance Link: Όραμα της να συνεχίσει να είναι η πλέον αξιόπιστη πηγή ασφαλιστικών λύσεων

Insurance Link: Όραμα της να συνεχίσει να είναι η πλέον αξιόπιστη πηγή ασφαλιστικών λύσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 3ο επεισόδιο της σειράς “Insurance Shorts” , φιλοξενήσαμε τον Σάββα Χριστοφόρου, έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην Κύπρο. Ο κ. Χριστοφόρου μοιράστηκε μαζί μας σε αυτή την On camera συνέντευξη την επαγγελματική του πορεία, το όραμα της Insurance link, και τις σκέψεις του για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ο Σάββας Χριστοφόρου ξεκίνησε την καριέρα του στην ασφαλιστική βιομηχανία στην Αμερική τη δεκαετία του 1990. Αφού αποφοίτησε από το University of New Haven ως πολιτικός μηχανικός και εργάστηκε για ένα χρόνο, συνειδητοποίησε ότι αυτή η κατεύθυνση δεν τον ικανοποιούσε. Αφού απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο MBA στη διοίκηση επιχειρήσεων κι έπειτα από την προσέγγιση Αμερικανών ασφαλιστών, οι οποίοι του πρότειναν να αξιοποιήσει τον συνδυασμό γνώσεων του στην πολιτική μηχανική και τη διοίκηση επιχειρήσεων για μια καριέρα στις ασφαλίσεις έκανε τη μεγάλη στροφή στην καριέρα του! Έτσι, ξεκίνησε να εργάζεται στη Metlife, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζε ασφαλιστικά θέματα.

Η εμπειρία του στην Αμερική και η συνεχής επιμόρφωση του τον έκαναν εκπαιδευτή στο LUTC. Όταν επέστρεψε στην Κύπρο, το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο εισήγαγε το εκπαιδευτικό δίπλωμα LUTC και ο κ. Χριστοφόρου διορίστηκε ως ο πρώτος εκπαιδευτής LUTCF στην Κύπρο.

Ο Σάββας Χριστοφόρου, ιδιοκτήτης του ασφαλιστικού γραφείου Insurance Link, υπογράμμισε ότι «Κάθε πελάτης μας αντιμετωπίζεται με σεβασμό και η εταιρεία ενεργεί πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  4 στελέχη της SoEasy Insurance στο νέο επεισόδιο του Insurance Shorts

Το όραμα της Insurance Link,  είναι να είναι η πλέον προτιμώμενη, αξιόπιστη και έμπιστη πηγή ασφαλιστικών λύσεων και επαγγελματικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ασφάλισης. Η αποστολή της είναι η παροχή περιεκτικών ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών χρηματοοικονομικού σχεδιασμού σε επαγγελματίες και ιδιώτες, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών προσαρμοσμένων στους συνεχώς μεταβαλλόμενους κινδύνους, σύμφωνα με τον κ. Χριστοφόρου.

Με σλόγκαν “ό,τι αγαπώ το ασφαλίζω” η Insurance Link υπογραμμίζει τη σημασία της ασφάλισης για την προστασία περιουσιακών στοιχείων, ικανότητας εργασίας, επιχειρήσεων και οικογενειών.

Η εμπειρία και η γνώση που έχει αποκτήσει ο κ. Χριστοφόρου από την εργασία του στην Αμερική, ειδικά στο Hartford του Connecticut, του επιτρέπει να προσφέρει σωστές λύσεις στους πελάτες της Insurance link. Η προσωπική εξυπηρέτηση, από την αίτηση ασφάλισης μέχρι την πληρωμή αποζημίωσης, είναι ένας σημαντικός λόγος για τη συνεργασία με την εταιρεία.

Στη συνέχεια του Insurance Shorts αναφέρθηκε στις βραβεύσεις και μοιράστηκε την προσωπική του τοποθέτηση λέγοντας συγκεκριμένα ότι «αποτελούν ηθική ικανοποίηση των κόπων και της σκληρής εργασίας». «Οι ασφαλιστικές που εφαρμόζουν το σύστημα των βραβεύσεων έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Η διατήρηση στην κορυφή απαιτεί πολλές ώρες εργασίας, συνεχή μόρφωση και δίψα για επιτυχία», συμπλήρωσε.

Μιλώντας μας για τον ασφαλιστή του μέλλοντος σημείωσε ότι πρέπει να είναι τεχνολογικά καταρτισμένος και να επιμορφώνεται συνεχώς. «Η τεχνολογία έχει ήδη αλλάξει τον κλάδο και θα συνεχίσει να το κάνει. Παράδειγμα αποτελούν τα καταγραφικά στα αυτοκίνητα που επιτρέπουν στις ασφαλιστικές να αξιολογούν την οδήγηση των πελατών.», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  4 στελέχη της SoEasy Insurance στο νέο επεισόδιο του Insurance Shorts

Μια ιστορία που σημάδεψε τον κ. Χριστοφόρου και θέλησε να τη μοιραστεί για να δείξει και την αξία της ασφάλισης είναι όταν προσπαθούσε να πουλήσει ασφάλεια ζωής σε έναν οικογενειάρχη στην Αμερική. Αρχικά, η σύζυγος του πελάτη ήταν επιφυλακτική σχετικά με το κόστος της ασφάλισης. Ωστόσο, μετά από μια συζήτηση για τη σημασία του ύψους του ασφαλισμένου ποσού, αποφάσισαν να υπογράψουν για ένα μεγαλύτερο ποσό. Λίγα χρόνια αργότερα, ο σύζυγος πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Όταν ο κ. Χριστοφόρου παρέδωσε την επιταγή των $300,000 στη χήρα, εκείνη τον αγκάλιασε και τον ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια.

Αυτή η εμπειρία τον δίδαξε, όπως μας είπε, να μην κάνει κανένα συμβιβασμό στον υπολογισμό του σωστού ασφαλισμένου ποσού, αναγνωρίζοντας τη δύναμη και τη σημασία της σωστής ασφάλισης.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο της σειράς Insurance Shorts με φιλοξενούμενο τον κ. Χριστοφόρου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!