1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Καλύτερη ασφαλιστική Ζωής και για το 2024 η Eurolife

Καλύτερη ασφαλιστική Ζωής και για το 2024 η Eurolife

Καλύτερη ασφαλιστική Ζωής και για το 2024 η Eurolife
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

H ισχυρή αξία που η Eurolife προσφέρει στους πελάτες της μέσω της αξιοπιστίας, της προστασίας και της καινοτομίας που τη διακρίνουν έχουν αναδείξει την Eurolife ως την κορυφαία ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Κύπρο, στα World Finance Insurance Awards για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα με το World Finance: « Σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς, που η ασφαλιστική κάλυψη έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, η Eurolife ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες και απαιτήσεις των πελατών της. Η προσέγγιση, το επιχειρηματικό μοντέλο και τα προγράμματα της Eurolife, σε συνδυασμό με την ισχυρή ηγεσία που επιδεικνύει, είναι ο βασικός παράγοντας διαφοροποίησης για την επιτυχία της Εταιρείας. Η Eurolife έχει αναδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια ως η κορυφαία ασφαλιστική Εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ασφαλιστικής εμπειρογνωμοσύνης στην Κύπρο.» Η κριτική επιτροπή των βραβείων τόνισε ότι η Eurolife, για άλλη μια φορά, αποτελεί το εξαιρετικό πρότυπο αναφοράς αριστείας και ηγεσίας στην Κύπρο.

Σε δήλωσή της, η Γενική Διευθύντρια της Eurolife, Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη, τόνισε: «Οι λόγοι που το World Finance έχει αναδείξει, ξανά, την Eurolife ως την καλύτερη ασφαλιστική Ζωής είναι πολλοί. Ο κυριότερος, όμως, είναι η εστίαση στον άνθρωπο: Εδώ και 35 χρόνια η δύναμη της Eurolife είναι οι άνθρωποί της και η δύναμη των ανθρώπων της είναι η Eurolife. Η Eurolife αφοσιώνεται στον άνθρωπο – η προσήλωσή μας είναι στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους στόχους του.»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.