1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Κωνσταντίνος Κίντζιος και Στέλλα Ζουλινάκη στο 8ο επεισόδιο του The Insurance...

Κωνσταντίνος Κίντζιος και Στέλλα Ζουλινάκη στο 8ο επεισόδιο του The Insurance Pod

Κωνσταντίνος Κίντζιος και Στέλλα Ζουλινάκη στο 8ο επεισόδιο του The Insurance Pod
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο 8ο επεισόδιο του The Insurance Pod που φέρνει κοντά σας η Κόσμος Ασφαλιστική, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους φιλοξενεί τον Κωνσταντίνο Κίντζιο, Keynote Speaker – Career & Leadership Coach και την Στέλλα Ζουλινάκη, Life & Business Coach.

Επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν το 9ο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ, που οι δύο φιλοξενούμενοι ήταν ομιλητές, ήταν η προσωπική ανάπτυξη ως μέσο για την επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων.

Με μία συζήτηση που κάλυψε πολλά επιμέρους ζητήματα, μιλήσαμε με τους δύο ομιλητές για την επιτυχία, τον ορισμό της αλλά και κατά πόσο μπορεί κάποιος να μας την εγγυηθεί.

Μιλήσαμε ακόμη για τον χαρακτήρα κάθε ανθρώπου και εάν αυτός μπορεί πράγματι να αναπτυχθεί, για τη σημασία της εκπαίδευσης και της συνεχούς επιμόρφωση ενώ αναλύσαμε το τι θέλει η Γενιά Ζ από τους εργοδότες και πως προσεγγίζει την εργασιακή ζωή.

Δείτε πιο κάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση!

Ελπίζουμε να απολαύσετε το επεισόδιο!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.