1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Κόσμος Ασφαλιστική: Οι πρωταγωνιστές που έγραψαν ιστορία!

Κόσμος Ασφαλιστική: Οι πρωταγωνιστές που έγραψαν ιστορία!

Κόσμος Ασφαλιστική: Οι πρωταγωνιστές που έγραψαν ιστορία!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια αξέχαστη βραδιά και με ατμόσφαιρα που μύριζε επιτυχία, η Κόσμος Ασφαλιστική βράβευσε τους κορυφαίους της ασφαλιστικούς πράκτορες για τις μοναδικές τους επιδόσεις το 2023.

Η βραδιά της βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Lemon Park στη Λευκωσία. Το Cyprus Insurance News παρευρέθηκε στην τελετή και σας μεταφέρει το πλούσιο ρεπορτάζ αλλά και τις δηλώσεις της Διεύθυνσης, των Στελεχών αλλά και των βραβευθέντων της εταιρείας!

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της  Κόσμος Ασφαλιστική, Κυριάκος Τυλλής, καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλους τους παρευρισκόμενους εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του και την ευγνωμοσύνη του για τη μεγάλη αυτή βραδιά που αποτελεί ευκαιρία αναγνώρισης και τιμής των συνεργατών.

Οι βραβεύσεις έχουν γίνει πλέον θεσμός γιορτάζοντας έτσι τις επιτυχίες των ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, οι οποίοι κατακτώντας την κορυφή συνεισφέρουν στην συνεχή επιτυχία και κερδοφορία της εταιρείας, ενισχύοντας όλο και περισσότερο την ήδη δυναμική της παρουσία στον ασφαλιστικό χώρο της Κύπρου.

Όπως ανάφερε κατά τον χαιρετισμό ο κ. Τυλλής, το 2023 υπήρξε μια χρονιά σταθμός καθώς η εταιρεία κατάφερε να κλείσει το έτος με κύκλο εργασιών πάνω από 20 εκατομμύρια και με κερδοφορία πριν τη φορολογία 2 εκατομμύρια ευρώ καθώς και με αύξηση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκεια κατά 27 μονάδες ανεβάζοντάς τον έτσι στο 162% ως το τέλος του έτους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αναβλήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κόσμος Ασφαλιστικής

Η επιτυχία της περασμένης χρονιάς αποτελεί μια σύνθεση όλων των επιτευγμάτων των συνεργατών της και συνεχίζει να καρποφορεί και το τρέχον έτος καθώς το πρώτο εξάμηνο του 2024 η εταιρεία σημείωσε κερδοφορία πέραν του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ με το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας να ανέρχεται σε 185%, συμπλήρωσε ο ηγέτης της εταιρείας.

Ο κ. Τυλλής υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα αυτά δε θα ήταν εφικτά χωρίς τη συνδρομή των ασφαλιστικών πρακτόρων της εταιρείας εκφράζοντας την πολυτιμότητα της πίστης και της αφοσίωσης εκ μέρους των συνεργατών της εταιρείας τόσο στο θεσμό της ασφάλισης αλλά και στην ίδια την εταιρεία.

Έτσι, εξέφρασε την περηφάνια του βλέποντας τους συνεργάτες του να επιτυγχάνουν τους στόχους που έχουν θέσει κάνοντας την επιτυχία να είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας.

Η εταιρεία έχει θέσει ως προτεραιότητα τα τελευταία χρόνια την ανάπτυξη των εργασιών του κλάδου non-motor σε μια ατμόσφαιρα δύσκολων οικονομικών συνθηκών σε συλλογικό επίπεδο, όμως μέσω της αφοσίωσης και του επαγγελματισμού των συνεργατών η επιτυχία της εταιρείας είναι ασταμάτητη.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Κόσμος Ασφαλιστική ολοκλήρωσε την ομιλία του με ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Το μέλλον μας επιφυλάσσει νέες προκλήσεις αλλά και ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες ώστε να υπερβαίνουμε τους στόχους που θέτουμε!», έτσι άνοιξε την αυλαία για τις μεγάλες βραβεύσεις της χρονιάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το Cyprus Insurance News στηρίζει για 3η χρονιά τα Digital Finance Awards

Ο μεγάλος αριθμός των βραβευθέντων και πολλές οι αντίστοιχες κατηγορίες βράβευσης κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων καθώς παρακολουθούσαν τη τελετή βράβευσης με τη μοναδική Δήμητρα Μακρυγιάννη στην παρουσίαση!

Την ολοκλήρωση των βραβεύσεων των κορυφαίων ασφαλιστικών πρακτόρων διαδέχθηκε η βράβευση των στελεχών της εταιρείας που συμπλήρωσαν 10 χρόνια συνεργασίας με την Κόσμος Ασφαλιστική σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς έδωσαν το δικό τους μήνυμα στην κάμερα του Cyprus Insurance News μεταφέροντας τα συναισθήματά τους για τη μεγάλη βραδιά. Οι ασφαλιστικοί πράκτορες μοιράστηκαν μαζί μας τόσο και τις εντυπώσεις τους και όσο και τα βιώματά τους από τη συνεργασία με την Κόσμος Ασφαλιστική, ενώ κορυφαία στελέχη της εταιρείας μας μίλησαν και για το πώς είναι να ανήκει κάποιος στην οικογένεια της Κόσμος δίνοντας μας μια εικόνα της καθημερινότητας τους στην εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η ποιότητα των ανθρώπων της εταιρείας αλλά και τα στοιχεία που τη διέπουν όπως η αμεσότητα της εξυπηρέτησης και της διαχείρισης των απαιτήσεων, η ειλικρίνεια και οι καλές συναδελφικές σχέσεις αποτελούν μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την εταιρεία σύμφωνα με τα λεγόμενα των συνεντευξιαζόμενων.

Ο κ. Τυλλής μίλησε επίσης στην κάμερα του Cyprus Insurance News για τους επόμενους στόχους της εταιρείας, και για τον τρόπο που επενδύει στις σχέσεις της με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και φυσικά για το κυρίως θέμα της διοργάνωσης, τον θεσμό της βραδιάς βραβεύσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίοι της Universal Life - Η λαμπρή τελετή

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις μοναδικές ερμηνείες του τραγουδιστή Γιώργου Σταματάρη γιορτάζοντας μέσα σε αυτή τη λαμπρή βραδιά μια χρονιά επιτυχίας!

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς και ακολουθήστε μας σε όλα τα Social Media όπου θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες οι on-camera δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.