1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με ανανεωμένη παρουσία στα Social Media η Nafaides Insurance Agencies

Με ανανεωμένη παρουσία στα Social Media η Nafaides Insurance Agencies

Με ανανεωμένη παρουσία στα Social Media η Nafaides Insurance Agencies
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία φρέσκια και ανανεωμένη παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες, το ασφαλιστικό γραφείο Nafaides Insurance Agencies Ltd.

Το ασφαλιστικό γραφείο που μετράει σήμερα πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στον ασφαλιστικό κλάδο, αναβάθμισε πρόσφατα την παρουσία τουστα social media έτσι ώστε πελάτες και μη να μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του γραφείου, αλλά και να μαθαίνουν ασφαλιστικά tips και πολλά περισσότερα.

Μπορείτε να βρείτε την Nafaides Insurance Agencies Ltd και να την ακολουθήσετε στα πιο κάτω μέσα:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Λίγα λόγια για το Ασφαλιστικό Γραφείο Nafaides Insurance Agencies

Το ασφαλιστικό γραφείο Nafaides Insurance Agencies με ιδιοκτήτη το Χρύση Ναφαΐδη ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον ζητά έναν επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο κ. Ναφαΐδης στο Cyprus Insurance News δήλωνε χαρακτηριστικά «Εκείνο που με εμπνέει καθημερινά είναι το ότι διάμεσου του επαγγέλματός μου προσφέρω στον συνάνθρωπό μου, δίνω λύσεις στις ανάγκες του. Τηρώ την υπόσχεσή μου ως επαγγελματίας διαμεσολαβητής μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαι εκεί την ώρα που στο μυαλό του πελάτη μου επικρατεί πανικός να του προσφέρω ηρεμία, να τον προστατέψω από την οικονομική καταστροφή και όλα αυτά γιατί, είμαι επαγγελματίας διαμεσολαβητής ασφαλιστικών προϊόντων και από την αρχή συμβούλεψα τον πελάτη μου σωστά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Σημασία του Digital Marketing για Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Επαγγελματίες

Με τη σωστή επαγγελματική κατάρτιση και την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο ο κ. Ναφαΐδης τόνισε ακόμη: «Ο κόσμος πλέον είναι απαιτητικός … να σας πω κάτι; Και πολύ καλά κάνει! Ο καταναλωτής πληρώνει και θέλει να έχει επιλογές, να επιλέξει να καλύψει τις ανάγκες του. Και εμείς έχουμε την επαγγελματική υποχρέωση να είμαστε σωστά καταρτισμένοι να γνωρίζουμε όλα όσα λέμε και να είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον πελάτη μας την κρίσιμη εκείνη ώρα. Για αυτό αφού ο κόσμος είναι πλέον απαιτητικός μπορεί να επιλέγει κάποιον που είναι επαγγελματίας στον χώρο, έναν επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή!» «Η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια που προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας είναι περισσότερο από μία υπόσχεση – είναι η αποστολή μας!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.