1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Με επίκεντρο τις απαιτήσεις το νέο επεισόδιο του Insurance Talks!

Με επίκεντρο τις απαιτήσεις το νέο επεισόδιο του Insurance Talks!

Με επίκεντρο τις απαιτήσεις το νέο επεισόδιο του Insurance Talks!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

‘Ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks είναι στο αέρα χθες και συγκεκριμένα στο κανάλι μας στο Youtube.

Tο 14o επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks, είχε στο επίκεντρο της όλες τις εξελίξεις στον τομέα των απαιτήσεων και σε αυτό φιλοξενήσαμε δύο στελέχη της εταιρείας Lambros Papasavvas & Co Ltd που ειδικεύετε σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών απαιτήσεων.

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, Δημιουργού του Cyprus Insurance Newsμας, σε αυτό το επεισόδιο ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Λάμπρος Παπασάββας και ο Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος, Ανδρέας Λοΐζου με τη θεματολογία της εκπομπής να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν τις Ασφαλιστικές Απαιτήσεις.

Ξεκινώντας τη συζήτηση μας από αποτελέσματα που είχε η Lambros Papasavvas & Co Ltd το 2023, μιλήσαμε αρχικά για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της εταιρείας την περασμένη χρονιά αλλά και τους στόχους που έθεσαν για τη χρονιά που διανύουμε.

Με τα δύο στελέχη της Lambros Papasavvas & Co Ltd μιλήσαμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος των απαιτήσεων, τη φιλοσοφία της εταιρείας όσον αφορά τη διαχείριση τους καθώς και το πως η τεχνολογία διαμορφώνει το σκηνικό και μπορεί να βοηθήσει τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Ακόμη μιλήσαμε συγκεκριμένα για τον κλάδο του Accident Reconstruction που η εταιρεία εξειδικεύετε καθώς και για τον προασφαλιστικό έλεγχο και τις τεχνολογικές λύσεις που η Lambros Papasavvas & Co Ltd προσφέρει στις εταιρείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το συνταξιοδοτικό στο επίκεντρο του νέου επεισοδίου του Insurance Talks

Σε απάντηση για το αυξημένο κόστος επιδιόρθωσης των οχημάτων, ο κ. Παπασάββας προέβλεψε ότι θα χρειαστούν γενναίες αυξήσεις από τις εταιρείες στα ασφάλιστρα για να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα που διαμορφώνει τόσο ο συνεχιζόμενος πληθωρισμός όσο και το αυξημένο κόστος επιδιόρθωσης λόγω των νέων τεχνολογιών των αυτοκινήτων.

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο της εκπομπής.

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Cosmos Insurance

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Nimela Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.