1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με καλοκαιρινή διάθεση το πάρτι του ΠΣΕΑΔ στη Λάρνακα

Με καλοκαιρινή διάθεση το πάρτι του ΠΣΕΑΔ στη Λάρνακα

Με καλοκαιρινή διάθεση το πάρτι του ΠΣΕΑΔ στη Λάρνακα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με καλοκαιρινή διάθεση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024, το πάρτι του ΠΣΕΑΔ στο Αίθριον στη Λάρνακα. Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε με επιτυχία, συγκέντρωσε μέλη του Συνδέσμου αλλά και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία παραβρέθηκαν για να τιμήσουν τον ΠΣΕΑΔ με την παρουσία τους.

Τα μέλη αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη βραδιά, συζητώντας και διασκεδάζοντας, ενώ η διοργάνωση ήταν άρτια, με μουσική, άφθονο ποτό και γευστικά εδέσματα που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Η διοίκηση του ΠΣΕΑΔ εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην εκδήλωση, αναδεικνύοντας την αίσθηση κοινότητας και το πνεύμα συνεργασίας που χαρακτηρίζει τον Σύνδεσμο.

«Επί της ευκαιρίας, να ευχηθούμε σε όλους καλές διακοπές, γεμάτες αξέχαστες στιγμές και να επιστρέψουμε πίσω ασφαλείς, ξεκούραστοι και παραγωγικοί» αναφέρει η διοίκηση του ΠΣΕΑΔ στην ανακοίνωση της, κλείνοντας αυτή τη σπουδαία σεζόν!




tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!