1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με παρουσία και στο Instagram η HJS Insurance

Με παρουσία και στο Instagram η HJS Insurance

Με παρουσία και στο Instagram η HJS Insurance
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την καινούργια της σελίδα στο Instagram παρουσίασε πριν μερικές ημέρες το ασφαλιστικό γραφείο HJS Insurance συμπληρώνοντας έτσι την παρουσία που διατηρούσε ήδη η εταιρεία σε Facebook και Linkedin.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την HJS INSURANCE στα Social Media στους πιο κάτω συνδέσμους.

Facebook

Instagram         

Linkedin

Ποια είναι η HJS Insurance

H HJS Insurance ιδρύθηκε το 2016 από τον Ανδρέα και Νικόλα Χατζησοφοκλέους. Ο Νικόλας Χατζησοφοκλέους ξεκίνησε το 1981 την καριέρα του στις ασφαλίσεις ζωής ως ένας απλός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, με τη βαλίτσα και το αυτοκίνητο του ως γραφείο.

Το 2016, ο Ανδρέας Χατζησοφοκλέους, με την εμπειρία του στην επιχειρηματικότητα και νέες τεχνολογίες δημιούργησε την HJS Insurance κτίζοντας στις εμπειρίες και το δίκτυο του Νικόλα Χατζησοφοκλέους, με όραμα η HJS Insurance να  επαναπροσδιορίσει πως οι ασφαλίσεις πωλούνται στην Κύπρο συνδυάζοντας εμπειρία με νέες ιδέες και ανθρωποκεντρικές μεθόδους πωλήσεων.

Η HJS Insurance έχει μια Πελατοκεντρική φιλοσοφία, στο επίκεντρο μας είναι οι σχέσεις με τους πελάτες της. Πιστεύει στην άριστη εξυπηρέτηση, το κτίσιμο εμπιστοσύνης και τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της.

Μάθετε περισσότερα για την HJS Insurance στην ιστοσελίδα της: HJS INSURANCE

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.