1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Με βραβείο Best Workplace διακρίθηκε η MetLife

Με βραβείο Best Workplace διακρίθηκε η MetLife

Με βραβείο Best Workplace διακρίθηκε η MetLife
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλη μία διάκριση για τη MetLife και το εργασιακό της περιβάλλον! Η εταιρεία κέρδισε τον τίτλο «Best Workplace» στην απονομή των βραβείων «Best Workplaces™»!

Αυτό το βραβείο υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που «αγκαλιάζει» τη δημιουργικότητα και τη διαφορετικότητα, όπου κάθε μέλος της ομάδας νιώθει ασφάλεια και αγάπη.

Η ασφαλιστική εταιρεία μέσα από δημοσίευσή της στα social media θέλησε να ευχαριστήσει το αφοσιωμένο προσωπικό της, του οποίου το πάθος και η σκληρή δουλειά οδήγησαν σε αυτήν τη διάκριση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι καινοτόμες ιδέες και το συλλογικό πνεύμα σας έκαναν το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας κάτι παραπάνω από αυτό. Το έκαναν σπίτι όλων μας.»

Τέλος, η MetLife ευχαρίστησε το «Great Place to Work» για αυτήν την τιμή, η οποία δίνει την ενέργεια στην ασφαλιστική εταιρεία να συνεχίσει να χτίζει μια κουλτούρα αριστείας και συμπερίληψης!

Λίγα λόγια για τη Metlife

Η MetLife, Inc., μέσω των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιρειών της (“MetLife”), είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών παγκοσμίως, παρέχοντας ασφάλειες, προσόδους, παροχές σε εργαζομένους και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων για να βοηθήσει ιδιώτες και θεσμικούς πελάτες να οικοδομήσουν ένα πιο σίγουρο μέλλον.

Η MetLife ιδρύθηκε το 1868 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 αγορές παγκοσμίως, ενώ κατέχει ηγετική θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική, την Ασία, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Εντυπωσιακή βραδιά βραβεύσεων για την Ypera Ασφαλιστική

Η MetLife δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1955, παρέχοντας προγράμματα ασφάλισης ζωής, ατυχημάτων και υγείας, καθώς και ομαδικές ασφάλειες εργαζομένων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!