1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μεταφέρεται για Σεπτέμβριο το Αφιέρωμα στις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων – Δηλώστε συμμετοχή

Μεταφέρεται για Σεπτέμβριο το Αφιέρωμα στις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων – Δηλώστε συμμετοχή

Μεταφέρεται για Σεπτέμβριο το Αφιέρωμα στις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων – Δηλώστε συμμετοχή
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερους επαγγελματίες και εταιρείες να συμμετάσχουν αλλά και για να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση, το αφιέρωμά του Cyprus Insurance News για τις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων μεταφέρεται για τον Σεπτέμβριο!

Στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη το νέο μας αφιέρωμα θα είναι στον “αέρα” και θα καλύπτει όλα τα είδη συμβολαίων που είναι σημαντικά για κάθε Επιχείρηση! Σε αυτό θα διαβάσετε συνεντεύξεις από στελέχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας καθώς και πληθώρα άρθρων γύρω από το θέμα.

Το Αφιέρωμα θα περιλαμβάνει πληθώρα χρηστικών άρθρων για τους καταναλωτές ενώ δίνει την ευκαιρία σε Ασφαλιστικές Εταιρείες και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να επικοινωνήσουν με το κοινό είτε παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους είτε επικοινωνώντας τη σημασία της Ασφάλισης για τις Επιχειρήσεις.

Η συμμετοχή σας σε αυτό το αφιέρωμα αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ενισχύσετε την εταιρική σας εικόνα και να συμβάλετε στην ενίσχυση της Ασφαλιστικής Κουλτούρας ενώ αποτελεί μία μοναδική πλατφόρμα για να προβάλλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε ένα ευρύ και εξειδικευμένο κοινό.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το αφιέρωμα, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και παραλάβετε στο email σας όλες τις λεπτομέρειες!

Οι συμμετοχές θα είναι ανοικτές μέχρι την Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.