1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Μινέρβα Ασφαλιστική: Το ειδικό ψήφισμα που εγκρίθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Μινέρβα Ασφαλιστική: Το ειδικό ψήφισμα που εγκρίθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Μινέρβα Ασφαλιστική: Το ειδικό ψήφισμα που εγκρίθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Μινέρβα Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση κατά την οποία εγκρίθηκε ειδικό ψήφισμα, τροποποιώντας έτσι το καταστατικό της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Μινέρβα Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λτδ, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, εγκρίθηκε τα ακόλουθο ψήφισμα:

ΕΙΔΙΚΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 1

Όπως το Καταστατικό της εταιρείας τροποποιηθεί ως ακολούθως:

Με την αντικατάσταση της τελευταίας παραγράφου του άρθρου 42 με την πιο κάτω παράγραφο:

Οποιαδήποτε ειδοποίηση της Εταιρείας προς τους μετόχους κα/ή οποιοδήποτε άλλο άτομο δικαιούται να παραστεί στις Συνελεύσεις της Εταιρείας, θα δύναται να γίνει μέσω ανακοίνωσης της εταιρείας στην ιστοσελίδα της και με δημοσίευση στον ημερήσιο τύπο. Τόσο στις Ετήσιες όσο και στις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις η συγκεκριμένη ειδοποίηση είναι δυνατό να συνοδεύεται από οποιοδήποτε άλλο έγγραφο το οποίο θα σχετίζεται με τα προς συζήτηση θέματα, όπως αυτά θα καθορίζονται στην εκάστοτε ημερήσια διάταξη της Συνέλευσης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!