1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο Σεμινάριο: Διαχείριση άγχους στην ασφαλιστική βιομηχανία

Νέο Σεμινάριο: Διαχείριση άγχους στην ασφαλιστική βιομηχανία

Νέο Σεμινάριο: Διαχείριση άγχους στην ασφαλιστική βιομηχανία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το εργασιακό στρες αποτελεί αναπόσπαστο κοµµάτι όλων των εργαζοµένων και µπορεί να προκαλέσει µια ποικιλία δυσµενών συµπτωµάτων όπως µειωµένη απόδοση και ποιότητα στην εργασία, χαµηλά επίπεδα ενέργειας και ενθουσιασµού στην εργασία, διαπροσωπικές συγκρούσεις και άλλες αρνητικές συνέπειες στον χώρο εργασίας.

Αυτό το βιωµατικό εργαστήρι έχει σχεδιαστεί µε στόχο οι συµµετέχοντες µέσω διαδραστικών ασκήσεων να κατανοήσουν τις βασικές λειτουργίες του εγκεφάλου που σχετίζονται µε το εργασιακό στρες και να είναι σε θέση να υιοθετήσουν απλές καθηµερινές αποτελεσµατικές στρατηγικές διαχείρισης του στρες.

Θεµατολογία Σεµιναρίου

Με την ολοκλήρωση του προγράµµατος οι συµµετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Περιγράφουν και να κατανοούν τον ορισµό και τα κύρια χαρακτηριστικά του στρες
  • Να κατανοούν τις κύριες εγκεφαλικές διεργασίες που σχετίζονται µε το πως ο εγκέφαλος αντιλαµβάνεται το καθηµερινό εργασιακό στρες
  • Να αναπτύσσουν εργασιακές συνήθειες οι οποίες θα τους υποστηρίξουν στην προσδοκώµενη αποτελεσµατική διαχείριση του εργασιακού στρες
  • Περιγράφουν και να επιλέγουν τους τρόπους χειρισµού δύσκολων εργασιακών καθηµερινών περιστατικών

Αναγνώριση

Το Σεµινάριο αναγνωρίζεται ως εκπαίδευση 5 ωρών στο CPD IIC σε όσους το παρακολουθήσουν και θα τους δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Διδάσκει η Αναστασία Ανδρέου Σάββα

Το Σεµινάριο θα διεξαχθεί στις 1 Νοεµβρίου 2024, από τις 9.00π.µ.- 2.00µ.µ.

Το δικαίωµα συµµετοχής ανέρχεται στα €70 + Φ.Π.Α. για τα Μέλη του ΑΙΚ µε τακτοποιηµένη την συνδροµή τους για το 2024 και στα €80 + Φ.Π.Α. για τα µη Μέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Σεμινάριο ΑΙΚ: Ασφάλιση Επαγγελµατικής Ευθύνης Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών

Πληροφορίες: Τηλ 22761530, Εmail: [email protected]

Η δήλωση συµµετοχής, µαζί µε τα δικαιώµατα, πρέπει να αποσταλούν στο Ασφαλιστικό Ινστιτούτο µέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2024.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.