1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Νέο σεμινάριο του ΑΙΚ για την Ασφάλιση ∆ιαδικτυακών Κινδύνων

Νέο σεμινάριο του ΑΙΚ για την Ασφάλιση ∆ιαδικτυακών Κινδύνων

Νέο σεμινάριο του ΑΙΚ για την Ασφάλιση ∆ιαδικτυακών Κινδύνων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σας ανακοινώνει το µονοήµερο Σεµινάριο µε θέµα, “Ασφάλιση ∆ιαδικτυακών Κινδύνων – Cyber Insurance.

Η θεµατολογία του σεµιναρίου περιλαμβάνει τo ασφαλιστήριο ηλεκτρονικών και διαδικτυακών κινδύνων όπου οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν για τις καλύψεις, τις εξαιρέσεις και τις επεκτάσεις τους καθώς θα καλύψει επίσης τη σημαντικότητα αυτού του είδους ασφάλισης για τις Μικροµεσαίες επιχειρήσεις και τον ρόλο της Αξιολόγησης Κινδύνων.

Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα καλύψει θέματα γύρω από τη ∆ιαδικασία αναγνώρισης της παραβίασης, του περιορισµού της ζηµιάς, των ενεργειών αποκατάστασης, την επαναφοράς και προληπτικής προστασίας ενώ τέλος θα δωθούν παραδείγµατα διαχείρισης και υπολογισµού ζηµιών.

Το Σεµινάριο αναγνωρίζεται ως εκπαίδευση 5 ωρών στο CPD IIC σε όσους το παρακολουθήσουν και θα τους δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Το Σεµινάριο θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου 2024, από τις 9.00π.µ.- 2.00µ.µ.

Το δικαίωµα συµµετοχής ανέρχεται στα €70 + Φ.Π.Α. για τα Μέλη του ΑΙΚ µε τακτοποιηµένη την συνδροµή τους για το 2024 και στα €80 + Φ.Π.Α. για τα µη Μέλη.

Εκπαιδευτές του σεμιναρίου είναι οι Μιλτιάδης Μιλτιάδου – Ανεξάρτητος Σύµβουλος Ασφαλίσεων και ∆ιαχείρισης Κινδύνων Λέκτορας Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, Χρήστος Μακεδόνας, – Partner, Digital Risk Services at Grant Thornton Cyprus και Ιωάννης Θεοδοσίου – ∆ιευθύνων Σύµβουλος Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ (ΚΥΠΡΟΣ).

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί: Σεμινάριο Cyber Insurance

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.