1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ο Ανδρέας Αθανασιάδης στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν Insurance Talks

Ο Ανδρέας Αθανασιάδης στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν Insurance Talks

Ο Ανδρέας Αθανασιάδης στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πρεμιέρα με μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, κ. Ανδρέα Αθανασιάδη, έκανε για φέτος η εκπομπή Insurance Talks με το πρώτο επεισόδιο να είναι ήδη από χθες στο κανάλι μας!

Η εκπομπή που έχει όραμα να προσφέρει μια πλατφόρμα για όλους όσοι ανήκουν στην Ασφαλιστική Βιομηχανία, συνεχίζει και φέτος να φιλοξενεί στελέχη της αγοράς και να αναδεικνύει θέματα που ενδιαφέρουν τον κλάδο αλλά και το κοινό ευρύτερα.

Σε αυτό το επεισόδιο, εξερευνήσαμε με τον φιλοξενούμενο μας την πορεία της ασφαλιστικής βιομηχανίας στην Κύπρο το 2024, αναλύσαμε τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος και συζητήσαμε τα νομοθετικά ζητήματα που βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.

Μέσα από τη συζήτηση μαθαίνουμε την θέση του συνδέσμου για τις εξαγορές και συγχωνεύσεις ενώ δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στο πως μπορούμε και γιατί είναι σημαντικό να αναπτύξουμε μιας ισχυρή ασφαλιστική κουλτούρα στην κοινωνία μας και πώς αυτή μπορεί να προστατεύσει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.

Ακόμη, μιλάμε για τις ίδιες τις ασφαλιστικές εταιρείες και την φερεγγυότητα τους αλλά και το πως μπορεί ο καταναλωτής να είναι πάντα προστατευμένος. Και αυτή η εκπομπή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς τη σημαντική στήριξη των Χορηγών μας.

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Θετικές αποδόσεις για το 97% των Επενδυτικών Ταμείων τον Ιούλιο

Cosmos Insurance

Anytime Cyprus

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Insurance

DHD Insurance

HJS Insurance

Ideal Insurance

Nimela Insurance

Μην χάσετε και αυτό το επεισόδιο! Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.