1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ο Χρίστος Σοφοκλέους της Metlife Cyprus στο νέο επεισόδιο του Insurance...

Ο Χρίστος Σοφοκλέους της Metlife Cyprus στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Ο Χρίστος Σοφοκλέους της Metlife Cyprus στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής μας, Insurance Talks, είναι από χθες στο κανάλι μας στο Youtube!

Άλλη μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έχει για το κοινό του το 15o επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks, αφού σε αυτό φιλοξενήσαμε τον Head of Sales της Metlife Cyprus, κ. Χρίστο Σοφοκλέους.

Το επεισόδιο αυτό εντάσσεται στα πλαίσια του μεγάλου Αφιερώματος του Cyprus Insurance News στις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας όπου η Metlife Cyprus ήταν ο Πλατινένιος Χορηγός.

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός του Cyprus Insurance News, υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τον Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας για μία συζήτηση που η θεματολογία της κάλυψε ένα ευρύτατο φάσμα ζητημάτων που απασχολούν τον Κλάδο Ζωής & Υγεία και όχι μόνο.

Ξεκινώντας με μια αναφορά στην Ιστορία και την αποστολή του κολοσσού που ακούει στο όνομα METLIFE, ο κ. Χρίστος Σοφοκλέους έκανε τον απολογισμό της εταιρείας του για τη χρονιά που μας πέρασε ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του 2024.

Με τον Διευθυντή Πωλήσεων της Metlife μιλήσαμε για τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κλάδου σήμερα, τον ρόλο της τεχνολογίας αλλά και την φιλοσοφία της εταιρείας ως προς την ανάπτυξη και διατήρηση ενός μεγάλου Δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Συγκεκριμένα για το θέμα αυτό, ο κ. Σοφοκλέους μας ανάφερε πως στόχος της εταιρείας είναι η Αριστεία στη Διαμεσολάβηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Lambros Papasavvas & Co Ltd συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των απαιτήσεων

Τέλος ο κ. Σοφοκλέους μας μίλησε για τις δικές του προκλήσεις ως Διευθυντής Πωλήσεων ενώ έκανε αναφορά και στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Metlife.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο:

Χορηγοί αυτού του επεισοδίου ήταν οι εταιρείες:

Cosmos Insurance

Lambros Papasavvas & Co Ltd – KKERS Claims Services

SoEasy Travel Insurance

DHD Insurance

Ideal Insurance

HJS Insurance

Nimela Insurance

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!