1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ο Naji Haddad στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Ο Naji Haddad στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Ο Naji Haddad στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αυτό το επεισόδιο δε το χάνεις! Από χθες το απόγευμα στο κανάλι μας στο YOUTUBE θα βρεις το νέο επεισόδιο με καλεσμένο τον Naji Haddad, εμπνευστή και διοργανωτή του BLIS Experience που έρχεται τον ερχόμενο Οκτώβριο στη χώρα μας για ένα αξέχαστο 3ήμερο!

Το φετινό BLIS ένα μοναδικό γεγονός που έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς και έχει ως κεντρικό θέμα το μήνυμα «Stronger Wings, Wider Horizons». Με τον Naji Haddad μιλήσαμε αρχικά για την έμπνευση πίσω από το γεγονός αυτό και πως το συνέδριο εξελίχθηκε τα τελευταία 7 χρόνια.

Μιλήσαμε ακόμη για το φετινό μήνυμα του συνεδρίου και τι αυτό σημαίνει, τους στόχους της διοργάνωσης αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει για δικτύωση και προσωπική ανάπτυξη.

Ακόμη ο Naji μας μίλησε για τους κυριότερους ομιλητές του συνεδρίου, και πως το πρόγραμμα συμβάλει γενικότερα στην ενδυνάμωση της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης.

Μας μιλά ακόμη για τις δικές του προσωπικές προκλήσεις, τους λόγους που συνεχίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά να διοργανώνει αυτό το συνέδριο παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες και μοιράζεται μαζί μας το όραμα του για το μέλλον τόσο του συνεδρίου αλλά και του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Συμβούλου Ζωής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.