1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογραφία
  6. »
  7. ΟΔ.Υ.ΚΥ : Η πρώτη υπηρεσία Οδικής Βοήθειας στην Κύπρο με 35...

ΟΔ.Υ.ΚΥ : Η πρώτη υπηρεσία Οδικής Βοήθειας στην Κύπρο με 35 χρόνια ιστορίας

ΟΔ.Υ.ΚΥ : Η πρώτη υπηρεσία Οδικής Βοήθειας στην Κύπρο με 35 χρόνια ιστορίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Οδική Υπηρεσία Κύπρου (ΟΔ.Υ.ΚΥ) ιδρύθηκε το 1987 με στόχο να παρέχει ποιοτικές οδικές υπηρεσίες σε όλους τους οδηγούς του νησιού!

Με ένα μεγάλο δίκτυο από συνεργάτες  που ασχολούνται με τη μοτοκίνηση, καθώς και ένα ιδιόκτητο στόλο με 52 ρυμουλκών οχημάτων, 25 μικρών οχημάτων για φροντίδα ατυχημάτων, μοτοσυκλέτες και κινητά συνεργεία εξοπλισμένα από τεχνικούς και ειδικούς, διασκορπισμένα σε όλη την Κύπρο, η ΟΔ.Υ.ΚΥ σήμερα παρέχει οδική βοήθεια σε 140.000 πελάτες ετησίως.

Έχοντας τη γρηγορότερη ανταπόκριση εντός πόλεως Παγκύπρια σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση  πελατών και την προσφορά επαγγελματικής φροντίδας ατυχημάτων δημιουργεί εμπιστοσύνη καθώς μεγάλοι οργανισμοί,  μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και ιδιώτες εμπιστεύονται καθημερινά την ΟΔ.Υ.ΚΥ. και συνεργάζονται μαζί της.

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας η ΟΔ.Υ.ΚΥ κατάφερε να κτίσει μια από τις πιο ικανές και αποδοτικές ομάδες, με προσοντούχους τεχνικούς αυτοκινήτων και εγκεκριμένους εμπειρογνώμονες ατυχημάτων σε όλη την Κύπρο. Η ΟΔ.Υ.ΚΥ σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες της σε ένα πελατολόγιο που ανέρχεται στις 330.000 πελάτες ασφαλιστικών εταιρειών και ιδιωτών.

Ποιες οι υπηρεσίες που προσφέρει η ΟΔ.Υ.ΚΥ;

Μεταφοράς οχήματος

Σε περίπτωση που το όχημα σας δεν μπορεί να οδηγηθεί λόγω βλάβης ή ατυχήματος η ΟΔ.Υ.ΚΥ έρχεται στη σκηνή και μεταφέρει το όχημα σας στο σπίτι σας, το γκαράζ σας ή κάποιο προορισμό της επιλογής σας, με βάση την κάλυψη του πακέτου σας.

Υπηρεσία Βλαβών

Όταν καλείτε την ΟΔ.Υ.ΚΥ για βοήθεια σε περίπτωση βλάβης φροντίζει να επιστρέψετε στο δρόμο το συντομότερο δυνατό. Όταν βρεθεί στη σκηνή θα προσπαθήσει να προσφέρει όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και να σας συμβουλέψει σχετικά με τα επόμενα βήματα για να λύσετε τα προβλήματα του οχήματος σας. Αν η ΟΔ.Υ.ΚΥ αδυνατεί να φτιάξει το όχημά σας, τότε θα το μεταφέρει σε ένα προορισμό της επιλογής σας με βάση την κάλυψη του πακέτου σας.

Ξεκλείδωμα

Εάν κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητο σας η ΟΔ.Υ.ΚΥ θα παρευρεθεί στη σκηνή και θα ξεκλειδώσει το όχημά σας, εφόσον είναι εφικτό. Υπάρχουν περιορισμοί ανάλογα με την κατασκευή και το μοντέλο. Πρέπει, ωστόσο, να παρέχετε συγκεκριμένες αποδείξεις ότι έχετε άδεια να το οδηγείτε.

Εξαντλημένη Μπαταρία – Άμεση Εκκίνηση

Εάν η μπαταρία σας δεν ξεκινήσει το όχημά σας μπορείτε να καλέσετε την ΟΔ.Υ.ΚΥ και θα έρθει για άμεση εκκίνηση. Ακόμη και αν η μπαταρία σας χρειάζεται αλλαγή, μπορεί να τοποθετήσει καινούρια μπαταρία στο όχημά σας επί τόπου, με έκπτωση και 2 χρόνια εγγύηση.

Προβλήματα Καυσίμων

Η ΟΔ.Υ.ΚΥ θα έρθει να σας σώσει αν βάλετε λάθος καύσιμα στο όχημά σας ή αν ξεμείνετε από αυτά, με βάση την κάλυψη του πακέτου σας. Οι υπάλληλοι που βρίσκονται σε περιπολία θα σας φέρουν τα κατάλληλα καύσιμα για να επιστρέψετε στο δρόμο ή θα σας ρυμουλκήσουν στο πλησιέστερο βενζινάδικο ή γκαράζ.

Φροντίδα Ατυχήματος

Εάν εμπλακείτε σε ατύχημα, απλά καλέστε το 77.7878.77 ακόμη και αν το αυτοκίνητο σας είναι ακόμη σε κατάσταση που μπορεί να οδηγηθεί. Ένας από τους φιλικούς λειτουργούς φροντίδας ατυχήματος της ΟΔ.Υ.ΚΥ. θα έρθει στη σκηνή του περιστατικού και θα χειριστεί την κατάσταση για εσάς. Αυτό συμπεριλαμβάνει την επικοινωνία με τους απαραίτητους εμπειρογνώμονες και την αντιμετώπιση της κατάλληλης γραφειοκρατίας.

Γιατί να επιλέξετε την Ο.ΔΥ.ΚΥ.

  • Η ΟΔ.Υ.ΚΥ  προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο
  • Είναι μία από τις μεγαλύτερες, εταιρείες οδικής βοήθειας στην Κύπρο, με περισσότερα από 330,000 ευχαριστημένα μέλη
  • Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βοήθεια για βλάβες
  • Βοηθά περισσότερους από 140,000 πελάτες ετησίως
  • Χρόνος ανταπόκρισης εντός πόλεως λιγότερο από 60 λεπτά και 90 λεπτά εκτός πόλεως
  • Η ΟΔ.Υ.ΚΥ είναι η μόνη εταιρεία υπηρεσίας οδικής βοήθειας που προσφέρει το δικαίωμα υποβολής δήλωσης ατυχήματος με πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες ατυχημάτων
  • Όλα τα μέλη επωφελούνται από τη μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών σε χαμηλότερες τιμές
  • Προσφέρει δωρεάν αυτοκίνητα αντικατάστασης για τη διάρκεια επισκευής ενός οχήματος. (με την προϋπόθεση ότι θα απευθυνθείτε σε κάποιον από τους εγκεκριμένους μας επισκευαστές)
  • Προσφέρει ιδιωτικά αυτοκίνητα ή ταξί για μέχρι 3 επιβάτες

Το προσωπικό της ΟΔ.Υ.ΚΥ. και η αξία της εκπαίδευσης

Η ΟΔ.Υ.ΚΥ εργοδοτεί σήμερα περίπου 80 άτομα, από διάφορα εκπαιδευτικά υπόβαθρα και επαγγελματικές εμπειρίες.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού είναι μια από τις πιο σημαντικές προτεραιότητές της, καθώς είναι ο βασικός παράγοντας για την επιτυχία της εταιρείας, όπως ανέφερε σε πρόσφατη του συνέντευξη στο Cyprus Insurance News ο CEO της εταιρείας κ. Ανδρέας Ιωάννου.

Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της με τα εκπαιδευτικά της προγράμματα να σχεδιάζονται με βάση τις ανάγκες των εργαζομένων και τις προτεραιότητες της εταιρείας.

Η τεχνολογία απαραίτητη στην καθημερινότητα της Οδικής Βοήθειας

Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Όπως τόνισε ο κ. Ιωάννου στο Cyprus Insurance News, η ΟΔ.Υ.ΚΥ  έχει αναπτύξει εφαρμογή για έξυπνα κινητά που επιτρέπει στους πελάτες να μας καλούν εύκολα και γρήγορα , στέλνοντάς τις συντεταγμένες της τοποθεσία που έχουν ακινητοποιηθεί αλλά και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της εξυπηρέτησής τους σε πραγματικό χρόνο.

Η εταιρεία πιστεύει ότι η αξιοποίηση της τεχνολογίας μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση των υπηρεσιών της και στην παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης στους πελάτες της.

Το APP της ΟΔ.Υ.ΚΥ έχει τα πιο κάτω χαρακτηριστικά:

  • Δωρεάν εφαρμογή κινητού για όλους τους πελάτες
  • Γρήγορος τρόπος εύρεσης των πελατών όπου κι αν είναι, έξυπνος & γρήγορος με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τη θέση του οδηγού της ΟΔ.Υ.ΚΥ. και να δουν πού βρίσκεται ο οδηγός και πόσο χρόνο χρειάζεται για να φτάσει
  • Πλήρης ενημέρωση του πελάτη για το περιστατικό και το χρόνο απόκρισης
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις για τους πελάτες

Έδρα: Δημοκρατίας 10, Λεμεσός  3012

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 661601

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.