1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΟΔ.Υ.ΚΥ: Παρακολουθεί σεμινάριο για τη Ρυμούλκηση Υβριδικών και Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΟΔ.Υ.ΚΥ: Παρακολουθεί σεμινάριο για τη Ρυμούλκηση Υβριδικών και Ηλεκτρικών Οχημάτων

ΟΔ.Υ.ΚΥ: Παρακολουθεί σεμινάριο για τη Ρυμούλκηση Υβριδικών και Ηλεκτρικών Οχημάτων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

H ΟΔ.Υ.ΚΥ RECOVERY LEARNING ACADEMY, ο εκπαιδευτικός βραχίωνας της  Οδικής Υπηρεσίας Κύπρου (ΟΔ.Υ.ΚΥ) διοργανώνει ένα 25ωρο πρόγραμμα εκπαίδευσης που αφορά τα Υβριδικά και Ηλεκτρικά Οχήματα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση όλων των τμημάτων της, πραγματοποιείται στην Σχολή SAE School Of Automotive Engineering Λεμεσού υπό την στήριξη της ΑναΔ.

Ο τίτλος του σεμιναρίου σεμιναρίου είναι “Εισαγωγή στην Ασφαλισμένη Διαχείριση και Ρυμούλκηση Υβριδικών και Ηλεκτρικών Οχημάτων” και θα το παρακολουθήσει το προσωπικό της εταιρείας και συγκεκριμένα οι οδηγοί ρυμουλκών, η διεύθυνση και υπεύθυνοι Τμημάτων.

Ποια είναι ΟΔΥΚΥ;

Η Οδική Υπηρεσία Κύπρου (ΟΔ.Υ.ΚΥ) ιδρύθηκε το 1987 με στόχο να παρέχει ποιοτικές οδικές υπηρεσίες σε όλους τους οδηγούς του νησιού!

Με ένα μεγάλο δίκτυο από συνεργάτες  που ασχολούνται με τη μοτοκίνηση, καθώς και ένα ιδιόκτητο στόλο με 52 ρυμουλκών οχημάτων, 25 μικρών οχημάτων για φροντίδα ατυχημάτων, μοτοσυκλέτες και κινητά συνεργεία εξοπλισμένα από τεχνικούς και ειδικούς, διασκορπισμένα σε όλη την Κύπρο, η ΟΔ.Υ.ΚΥ σήμερα παρέχει οδική βοήθεια σε 140.000 πελάτες ετησίως.

Έχοντας τη γρηγορότερη ανταπόκριση εντός πόλεως Παγκύπρια σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση  πελατών και την προσφορά επαγγελματικής φροντίδας ατυχημάτων δημιουργεί εμπιστοσύνη καθώς μεγάλοι οργανισμοί,  μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και ιδιώτες εμπιστεύονται καθημερινά την ΟΔ.Υ.ΚΥ. και συνεργάζονται μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Universal Life: Επενδύει στην ανάπτυξη Νέων Διευθυντών Ομάδας

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας η ΟΔ.Υ.ΚΥ κατάφερε να κτίσει μια από τις πιο ικανές και αποδοτικές ομάδες, με προσοντούχους τεχνικούς αυτοκινήτων και εγκεκριμένους εμπειρογνώμονες ατυχημάτων σε όλη την Κύπρο. Η ΟΔ.Υ.ΚΥ σήμερα παρέχει τις υπηρεσίες της σε ένα πελατολόγιο που ανέρχεται στις 330.000 πελάτες ασφαλιστικών εταιρειών και ιδιωτών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.