1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Οι 28 φιλοξενούμενοι της εκπομπής Insurance Talks και τα θέματα που...

Οι 28 φιλοξενούμενοι της εκπομπής Insurance Talks και τα θέματα που συζητήθηκαν

Οι 28 φιλοξενούμενοι της εκπομπής Insurance Talks και τα θέματα που συζητήθηκαν
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για 2η συνεχόμενη σεζόν η εκπομπή Insurance Talks έφερε στις οθόνες του κοινού θέματα που ενδιαφέρουν τον ίδιο τον ασφαλιστικό κλάδο, τους επαγγελματίες αλλά και τους πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών.

Μέσα από τα 19 φετινά της επεισόδια, η εκπομπή κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, με τις προβολές της να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2023 που ξεκίνησε η 2η σεζόν της εκπομπής μέχρι την αυλαία πριν μερικές βδομάδες, τα επεισόδια της εκπομπής κατάφεραν να ξεπεράσουν τις 35,000 προβολές στο Youtube, την πλατφόρμα μέσω της οποίας μεταδίδονται τα ολοκληρωμένα μας επεισόδια.

Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι τα στιγμιότυπα της εκπομπής που ανεβαίνουν σε όλες τις πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης, ξεπέρασαν σε προβολές τις 400 χιλιάδες.

Αυτό καταδεικνύει τον αντίκτυπο της εκπομπής στο κοινό αλλά και τους επαγγελματίες της ασφάλισης.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν η εκπομπή φιλοξένησε περισσότερα από 25 στελέχη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό καλύπτοντας πληθώρα θεμάτων. Πάμε να τους θυμηθούμε.

Η αρχή έγινε με την πρώτη εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στην τεχνολογία και φιλοξενήσαμε την Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου από την Interamerican, τον Λάμπρο Παπασάββα από την Lambros Papasavvas & Co LTD και τον Γιάννη Νικολάου της SoEasy Insurance Brokers.

Το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής ασχολήθηκε με τις ασφαλίσεις Ζωής και φιλοξένησε στο πλατό τους ασφαλιστικούς σύμβουλους Πάνο Τσιολή και Νίκο Σταυρινίδη.

Με την ευκαιρία της αλλαγής της ηγεσίας στο MDRT Κύπρου, στο 3ο επεισόδιο του Insurance Talks, φιλοξενήσαμε τον απερχόμενο και νέο πρόεδρο του οργανισμού Λούκα Τσούκα και Νίκο Μεττούρη σε μία συζήτηση για την ιστορία και τη δράση του οργανισμού.

Το τέταρτο επεισόδιο ήρθε μετά από το μεγάλο αφιέρωμα της ιστοσελίδας μας στις Ασφαλίσεις Κατοικίας και φιλοξένησε δύο στελέχη της Κόσμος Ασφαλιστικής, τον Αργυρό Χατζηβασιλείου και τον Μιχάλη Πέτρου.

Στο 5ο επεισόδιο, κεντρικό θέμα ήταν η ασφάλιση ζωής και η δανειοδότηση όπου αναλύσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές. Φιλοξενούμενοι ήταν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι Αντίγονος Θεοδώρου και Χριστόφορος Τζιωνής.

Στη συνέχεια και στο 6ο επεισόδιο αναδείξαμε θέματα που αφορούσαν τις επιχειρήσεις του τόπου μας φιλοξενώντας στο πλατό τον Γιώργο Νατάρ, εκπαιδευτή Επιχειρήσεων και τον Σάκη Διονυσίου από το ασφαλιστικό γραφείο DHD Insurance.

Στο 7ο επεισόδιο και στα πλαίσια του μεγάλου μας αφιερώματος στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση φιλοξενήσαμε την Αλεξία Αλεξάνδρου Διευθύντρια ομάδας και την Μύρια Μενελάου, Ασφαλιστική Σύμβουλο της CNP Cyprialife σε μία συζήτηση για τη σχέση μεταξύ διευθυντή και ασφαλιστικού συμβούλου.

Στη συνέχεια και στο 8ο επεισόδιο, στο πλατό βρέθηκαν ξανά 3 στελέχη του MDRT στον απόηχο του συνεδρίου του οργανισμού στην Κύπρο. Συγκεκριμένα η εκπομπή φιλοξένησε τον πρόεδρο του MDRT Κύπρου, Νίκο Μεττούρη και τα μέλη της επιτροπής Αντιγόνη Νικολάου και Δώρο Λιπέρτη.

Στο επόμενο επεισόδιο είχαμε τη χαρά να έχουμε στο στούντιο για την πρώτη πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη την Γενική Διευθύντρια της CNP Cyprialife Ανδρεανή Καλλιμάχου. Το επεισόδιο που συνέπεσε με την Ημέρα της Γυναίκας ήταν μία πολύ καλή αφορμή για να συζητήσουμε για τη θέση της της γυναίκας σήμερα στην Ασφαλιστική Βιομηχανία.

Το 10ο επεισόδιο της εκπομπής ήρθε μετά την εκλογική συνέλευση του ΠΣΕΑΔ όπου και φιλοξένησε τον απερχόμενο πρόεδρο Κυριάκο Ανδρέου και τον νέο πρόεδρο του συνδέσμου Πάνο Τσιολή. Η συζήτηση αποτέλεσε έναν απολογισμό των προηγούμενων χρόνων αλλά και καθορισμού των στόχων για το μέλλον.

Στο επόμενο 11ο επεισόδιο, φιλοξενήσαμε δύο στελέχη της SoEasy Insurance Brokers για να μιλήσουμε για δύο νέα προιόντα που είχε λανσάρει η εταιρεία στην Κυπριακή Αγορά. Στο πλατό βρέθηκαν οι Γιάννης Νικολάου, CEO της εταιρείας και Άγγελος Παναγή, Non Motor Manager.

Στο 12ο επεισόδιο είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δύο φίλους από τον Ελλαδικό χώρο, τον πρόεδρο και τον Β. Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ). Οι Ηλίας Τσολάκης και Γιώργος Νίκος μας μετέφεραν τις προκλήσεις της διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και τις σχέσης της ομοσπονδίας με τους εδώ συναδέλφους τους.

Στο επόμενο επεισόδιο, 13ο της σεζόν, είχαμε ακόμη μία 1 to 1 συνέντευξη, με τον Ανώτερο Εκτελεστικό Διευθυντή της Κόσμος Ασφαλιστικής, Κυριάκο Τυλλή. Σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση ο κ. Τυλλής μίλησε για τους στόχους και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας στη χώρα μας.

Στο 14ο επεισόδιο, φιλοξενήσαμε δύο στελέχη της Lambros Papasavvas & Co Ltd σε μία συζήτηση που φυσικά είχε στο επίκεντρο τις απαιτήσεις. Φιλοξενούμενοι ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Λάμπρος Παπασάββας και ο Διευθυντής του Τεχνικού Τμήματος της εταιρείαας, Ανδρέας Λοΐζου.

Στο 15ο επεισόδιο της εκπομπής, για ακόμη μια πρόσωπο με πρόσωπο συνέντευξη βρέθηκε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Metlife Κύπρου, Χρίστος Σοφοκλέους σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τον Κλάδο Ζωής και Υγείας.

Στο επόμενο και 16ο επεισόδιο της σεζόν, στο επίκεντρο φέραμε το συνταξιοδοτικό ζήτημα φιλοξενόντας στο στούντιο 2 διακεκριμένους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, τον Φειδία Παπανικολάου της Nimela Insurance και τον Πάνο Τσιολή της Ideal Insurance.

Ακολούθως στο επόμενο επεισόδιο φιλοξενήσαμε τον Naji Haddad από τον Λίβανο, εμπνευστή και διοργανωτή του συνεδρίου BLIS Experience, σε μια συζήτηση που κάλυψε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το 3ήμερο αυτό συνέδριο που έρχεται τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Κοντέυοντας προς το τέλος της σεζόν, το 18ο επεισόδιο της εκπομπής φιλοξένησε την επικεφαλής της Interamerican και της Anytime στην Κύπρο, Καίτη Αλεξάνδρου Φωτιάδου στην τελευταία συνέντευξη για τη σεζόν.

Τέλος, η σεζόν της εκπομπής έριξε αυλαία φιλοξενώντας στο στούντιο άλλους δύο ασφαλιστικούς συμβούλους, μαζί με τους οποίους μιλήσαμε ξανά για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα. Στο πλατό ήταν μαζί μας ο Ανδρέας Χατζησοφοκλέους της HJS Insurance και ο Σάκης Διονυσίου της DHD Insurance.

Η εκπομπή Insurance Talks έφτανε στις οθόνες σας, χάριν στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών μας που στηρίζουν την προσπάθεια να μεταδώσουμε και να διαδώσουμε την αξία της ασφάλισης στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο στους επαγγελματίες του κλάδου.

Τη φετινή εκπομπή στήριξαν κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού οι εταιρείες: Cosmos Insurance, SoEasy Insurance, Lambros Papasavvas & Co Ltd, DHD Insurance, Ideal Insurance, HJS Insurance, Nimela Insurance, CNP Cyprialife και Metlife Κύπρου.

Όσες εταιρείες εντός και εκτός ασφαλιστικού κλάδου αλλά και επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, επιθυμούν να στηρίξουν την εκπομπή και να προβληθούν μέσω αυτής μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.