1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Οι 6 Κύπριοι ομιλητές του MDRT Day στη Θεσσαλονίκη

Οι 6 Κύπριοι ομιλητές του MDRT Day στη Θεσσαλονίκη

Οι 6 Κύπριοι ομιλητές του MDRT Day στη Θεσσαλονίκη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείται το τριήμερο 19 με 21 Σεπτεμβρίου το συνέδριο του MDRT Hellas, με την ονομασία MDRT Day in Thessaloniki.

Το συνέδριο που έχει τίτλο «Secure today, thrive tomorrow – Commitment is always a choice» περιλαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο για τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους μέλη του MDRT που θα το παρακολουθήσουν.

Το φετινό συνέδριο του MDRT Hellas περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα όπου στις:

  • 19 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί το Women Brainstorming, στο The Met Hotel και απευθύνετε μόνο σε γυναίκες Ασφαλιστικές Συμβούλους, με ομιλήτριες μέλη του οργανισμού από την Ελλάδα και την Ευρώπη
  • 20 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί το Main Event, στο Porto Palace Hotel και είναι ανοιχτό για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, με ομιλητές, TOT Members του MDRT από την Ελλάδα και την Ευρώπη, professional speakers από την Ελλάδα και key note speakers, που θα εμπνεύσουν τον κάθε συμμετέχοντα.
  • 21 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί το Manager’s Panel, στο Porto Palace Hotel και απευθύνετε σε όσους ασκούν Management και θέλουν να αναπτύξουν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά του leadership, όπου για πρώτη φόρα θα έρθουν σε επαφή με ακόμα 2 brands του MDRT, το MDRT Center for field leadership και το MDRT Academy.

Ανάμεσα στους ομιλητές που θα ανέβουν στη σκηνή και τις ημέρες του συνεδρίου συναντάμε και 6 Κύπριους. Συγκεκριμένα:

Μαργαρίτα Μικελίδου

Η Μαργαρίτα Μικελλίδου, Διευθύντρια Ομάδας στην Metlife, θα συμμετάσχει στην πρώτη ημέρα του συνεδρίου Women Brainstorming.

 Έχει πτυχίο στα Οικονομικά και ξεκίνησε την καριέρα της ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην EuroLife Κύπρου το 2015, ενώ το 2023 εντάχθηκε στη MetLife.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience

Από το 2017 είναι μέλος της MDRT, επιτυγχάνοντας διακρίσεις όπως 2 φορές Court of the Table και 1 φορά Top of the Table. Υπήρξε μέλος της επιτροπής MCC Cyprus το 2020-2021 και έχει αποσπάσει το κορυφαίο βραβείο Diamond από την εταιρεία της. Επιπλέον, κατέχει τους τίτλους Business Insurance Specialist και Pensions Specialist και έχει βραβευτεί από την LIMRA με τον τίτλο LIMRA AMTC. Σήμερα, ως διευθύντρια μονάδας, ηγείται ομάδας 12 ασφαλιστικών συμβούλων.

Δώρος Λιπέρτης

Ο Δώρος Λιπέρτης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος στη Eurolife, θα συμμετάσχει στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, στην ενότητα «60 Minutes with TOT Members».

Κάτοχος των τίτλων LUTCF και CFA, ξεκίνησε την καριέρα του στην Eurolife στην Κύπρο το 1992, όπου διακρίθηκε με το βραβείο Diamond Plus Distinction Award. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία LIMRA κατά τη διάρκεια των 30 ετών του στον κλάδο και είναι μέλος του MDRT TOT για 5 συνεχόμενα χρόνια, από την αρχή της συμμετοχής του στο MDRT.

Ο Δώρος είναι παθιασμένος με τη συνεχή βελτίωση στη δουλειά του και είναι ενεργό μέλος της κοινότητας, συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις. Είναι επίσης ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια, προσφέροντας τις γνώσεις του σε νέους επαγγελματίες. Έχει κατακτήσει την υψηλότερη θέση ως Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Κύπρο με ρεκόρ ετήσιας παραγωγής 1,6 εκατ. ευρώ.

Νίκος Μεττούρης

Ο Νίκος Μεττούρης θα συμμετάσχει στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, στην ενότητα «40 Minutes with past Country Chairs».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience

Ο Νίκος Μετούρης, είναι ο Πρόεδρος του MDRT Κύπρου (2023-2025), είναι μέλος του TOT MDRT και ξεκίνησε την καριέρα του το 1992.

Είναι μέλος της MDRT για 10 χρόνια, με 1 χρόνο στο Court of the Table (COT) και 3 χρόνια στο Top of the Table (TOT). Το 2015 ίδρυσε το οικογενειακό του ασφαλιστικό γραφείο στη Λεμεσό.

Έχει παρακολουθήσει πολλά επαγγελματικά σεμινάρια και κατέχει τα διπλώματα LUTCf, CFA, FSS, και είναι ισόβιο μέλος της LIMRA. Ο Νίκος Μεττούρης είναι ένας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας του Ασφαλιστικού κλάδου που διακρίνεται για το πάθος και την ειλικρίνεια του.

Ντίνος Κυριάκου

Ο Ντίνος Κυριάκου θα συμμετάσχει επίσης στη δεύτερη μέρα του συνεδρίου και στην ενότητα «40 Minutes with past Country Chairs».

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ασφαλιστικός αντιπρόσωπος της Eurolife Ltd το 1993 και ίδρυσε την εταιρεία LifePartners Insurance Agents & Advisors το 1995. Είναι μέλος του MDRT από το 2000, με 17 φορές Court of the Table και 6 φορές Top of the Table. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Μελών του MDRT για την Κύπρο και την Ευρώπη, καθώς και Περιφερειακός Πρόεδρος.

 Κάτοχος των τίτλων LUTCf, IFA, και CCS, έχει προσκληθεί ως ομιλητής και εκπαιδευτής σε παγκόσμια συνέδρια, εκπαιδεύοντας ασφαλιστικές εταιρείες σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων και διαχείρισης σχέσεων. Είναι επίσης μέντορας και coach σε επαγγελματίες του κλάδου.

Αβραάμ Πεκρής

Ο Αβραάμ Πεκρής, CEO της Huminance Insurance, θα συμμετάσχει στην Τρίτη ημέρα του συνεδρίου και συγκεκριμένα στην ενότητα «MDRT Center for Field Leadership Session & Managers».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο ΠΣΕΑΔ στηρίζει το φετινό BLIS Experience

Ο Αβραάμ Πεκρής, είναι διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Huminance Insurance Agents and Consultants και ένας διακεκριμένος ηγέτης στον ασφαλιστικό τομέα.

 Απόφοιτος του London School of Economics με πτυχίο αναλογιστικής επιστήμης και MBA από το Cyprus International Institute of Management, έχει πλούσια καριέρα σε διεθνείς ρόλους με το Τμήμα Αναλογιστών του Δημόσιου Τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου, την Buck Consultants, και την Aon Associates.

Υπηρέτησε ως Γενικός Διευθυντής της Eurolife μέχρι το 2023 και ήταν Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου. Συγγραφέας του βιβλίου «Beyond the Policy», βραβεύτηκε ως “Insurance CEO of the Year 2023”. Σήμερα, διευθύνει την εταιρεία του διατηρώντας αποκλειστική συνεργασία με την Universal Life και ηγούμενος ομάδας 20+ ασφαλιστικών συμβούλων.

Κούλλης Σαββίδης

Ο Κούλλης Σαββίδης, Διευθυντής Πωλήσεων της Universal Life, θα είναι ομιλητής την τρίτη ημέρα του συνεδρίου και στην ενότητα «Discussion with Head of Sales»

Ο κ. Σαββίδης ξεκίνησε την καριέρα του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην EuroLife το 1992. Το 1995 διορίστηκε Διευθυντής Ομάδας Ασφαλιστικών Συμβούλων, ενώ το 1998 προήχθη σε Διευθυντή Υποκαταστήματος και το 1999 σε Ανώτερο Διευθυντή Υποκαταστήματος. Το 2002 ανέλαβε διοικητικό ρόλο στη Διεύθυνση Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της EuroLife ως Επιθεωρητής Πωλήσεων. Το 2009 έγινε υπεύθυνος του Τμήματος Ομαδικών Ασφαλίσεων. Από τον Οκτώβριο του 2012, κατέχει τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στην Ασφαλιστική Εταιρεία Universal Life.

Μάθετε περισσότερα για το MDRT Day in Thessaloniki στη σελίδα του συνεδρίου εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.