1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΠΣΕΑΔ: Με εθελοντική αιμοδοσία τιμά φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

ΠΣΕΑΔ: Με εθελοντική αιμοδοσία τιμά φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

ΠΣΕΑΔ: Με εθελοντική αιμοδοσία τιμά φέτος την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για να τιμήσει την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης και να ευαισθητοποιήσει την ασφαλιστική συνείδηση των πολιτών ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.

Η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης γιορτάζεται από το 2004 κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου, τονίζοντας τη συμβολή του ασφαλιστικού κλάδου στην οικονομική, ψυχολογική και σωματική υγεία του σύγχρονου ανθρώπου.

Έτσι, με την ευκαιρία της φετινής Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) ανακοίνωσε τη διοργάνωση αιμοδοσίας στις 11/11/2024 σε όλες τις επαρχίες της χώρας μας από τις 16.00μμ μέχρι τις 19.00μμ.

Ταυτόχρονα, ο ΠΣΕΑΔ θα διεξάγει ενημερωτική εκστρατεία με γνώμονα την ευαισθητοποιήση των πολιτών και την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης.

Στόχος είναι η ενίσχυση στις τοπικές τράπεζες αίματος και η στήριξη συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας. 

«ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε τη διαφορά και να βοηθήσουμε στην κάλυψη των αναγκών αίματος στη χώρα μας.» προσθέτει ο Σύνδεσμος στην ανακοίνωσή του.

Βρείτε την τοποθεσία που σας εξυπηρετεί για την αιμοδοσία και κάντε την εγγραφή σας εδώ: Αιμοδοσία ΠΣΕΑΔ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.