1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σεμινάριο SoEasy για τη Διαχείριση Χρόνου με την Στέλλα Ζουλινάκη

Σεμινάριο SoEasy για τη Διαχείριση Χρόνου με την Στέλλα Ζουλινάκη

Σεμινάριο SoEasy για τη Διαχείριση Χρόνου με την Στέλλα Ζουλινάκη
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλο ένα σεμινάριο διοργανώνει η SoEasy Insurance αύριο Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024, στα πλαίσια του εβδομαδιαίου εκπαιδευτικού της προγράμματος.

Θέμα του αυριανού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα SoEasy Seminars, θα είναι οι Στρατηγικές για αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου. Το σεμινάριου παρουσιάζει η Life & Business Coach, Στέλλα Ζουλινάκη.

Το σεμινάριο αυτό θίγει ένα καυτό θέμα για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, την αποτελεσματική αξιοποίηση του χρόνου. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν Παγκόσμιες και δοκιμασμένες στρατηγικές διαχείρισης ενώ θα καλύψει την αντιμετώπιση πιθανών λαθών και τους περισπασμούς που οδηγούν όλους μας να νιώθουμε ότι δεν προλαβαίνουμε!

Περισσότερα στο https://seminars.soeasyinsurance.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.