1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σεμινάριο SoEasy για τη Διαχείριση Χρόνου με τον Γιάννη Μηλιάτση

Σεμινάριο SoEasy για τη Διαχείριση Χρόνου με τον Γιάννη Μηλιάτση

Σεμινάριο SoEasy για τη Διαχείριση Χρόνου με τον Γιάννη Μηλιάτση
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ακόμη ένα σεμινάριο διοργανώνει αύριο 24/07 η SoEasy Insurance στα πλαίσια του εβδομαδιαίου εκπαιδευτικού της προγράμματος.

Τίτλος του αυριανού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα SoEasy Seminars, είναι «Time Blocking & Focused Thinking» με παρουσιαστή το Γιάννη Μηλιάτση.

Το Σεμινάριο διοργανώνεται απο την Axeria Iard σε συνεργασία με την SoEasy Insurance Brokers Ltd και δίνει 1 ώρα στο CPD.

Το σεμινάριο αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε δύο μεθόδους για να είστε πιο παραγωγικοί αυτό το καλοκαίρι χωρίς να χάσετε χρόνο από τις διακοπές σας και να αποκτήσετε τις συνήθειες που θα σας βοηθήσουν στην νέα σαιζόν!

Η διαχείριση του πολυτιμότερου αγαθού μας, του χρόνου μας θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας. Στην εκπαίδευση αυτή ο Μηλιάτσης Γιάννης θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε 2 πολύτιμες δεξιότητες που θα σας φανούν χρήσιμες και εύκολες στην εφαρμογή.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!