1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σεμινάριο SoEasy για την Ψηφιακή Παρουσία με τον Παναγιώτη Σοφοκλέους

Σεμινάριο SoEasy για την Ψηφιακή Παρουσία με τον Παναγιώτη Σοφοκλέους

Σεμινάριο SoEasy για την Ψηφιακή Παρουσία με τον Παναγιώτη Σοφοκλέους
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλο ένα σεμινάριο διοργανώνει η SoEasy Insurance αύριο Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024, στα πλαίσια του εβδομαδιαίου εκπαιδευτικού της προγράμματος.

Τίτλος του αυριανού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα SoEasy Seminars, είναι «Πως να απογειώσεις την Ψηφιακή σου Παρουσία» θα δώσει σε όσους το παρακολουθήσουν τρόπους και εργαλεία που μπορούν οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι να αξιοποιήσουν έτσι ώστε να απογειώσουν την Ψηφιακή τους παρουσία.

Η παρουσίαση «Πως να απογειώσεις την Ψηφιακή σου Παρουσία» θα δώσει σε όσους την παρακολουθήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τους τρόπους και τα εργαλεία μέσω των οποίων θα μπορέσει να βελτιώσει την ψηφιακή του παρουσία ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Στη σημερινή εποχή, μετά τη μετάβαση από την εποχή του Internet στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι μονόδρομος για κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο να έχει ψηφιακή παρουσία.

Μέσα από την παρουσίαση αυτή, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της SoEasy Insurance θα μάθουν ΟΛΟΥΣ τους τρόπους που μπορούν να αξιοποιήσουν για μία ψηφιακή παρουσία που θα κάνει τη διαφορά ενώ την ίδια στιγμή θα δοθούν σε αυτούς χρήσιμα εργαλεία που με μικρό κόστος ή και δωρεάν μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Εισηγητής της παρουσίασης είναι ο δημιουργός του Cyprus Insurance News και του Insurance Media Lab, Παναγιώτης Σοφοκλέους. Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Ασφαλιστική Αγορά δημιουργεί τα τελευταία 3 χρόνια πλατφόρμες και υπηρεσίες που συμβάλουν στην καλύτερη επικοινωνία της Ασφαλιστικής Αγοράς και των επαγγελματιών με το ευρύτερο κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πάνος Τσιολής: Έτσι θα ενισχυθεί η Ασφαλιστική Συνείδηση στην Κύπρο

Το Cyprus Insurance News ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Κλάδου στη χώρα μας και έχει όραμα τη διάδοση της αξίας της ασφάλισης σε ολόκληρη τη κοινωνία μέσα από τη δημιουργία περιεχομένου σε μορφή κειμένου και βίντεο.

Το Insurance Media Lab από την άλλη δημιουργήθηκε με στόχο να δώσει πρόσβαση σε υπηρεσίες Marketing και Επικοινωνίας, στις εταιρείες και τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι ένα Digital Agency το οποίο με βάση την εμπειρία και την καθημερινή παρακολούθηση του Ασφαλιστικού Κλάδου, μπορεί να δώσει προσαρμοσμένες και εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε επαγγελματία της ασφάλισης.

Περισσότερα στο https://seminars.soeasyinsurance.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.