1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Στη Λευκωσία θα ανοίξει τελικά την αυλαία του το BLIS 2024

Στη Λευκωσία θα ανοίξει τελικά την αυλαία του το BLIS 2024

Στη Λευκωσία θα ανοίξει τελικά την αυλαία του το BLIS 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αλλάζει τοποθεσία διεξαγωγής το φετινό πολυαναμενόμενο συνέδριο του BLIS που είχε οριστεί αρχικά ότι θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό. Το συνέδριο, προγραμματισμένο για τις 23-25 Οκτωβρίου θα ανοίξει τελικά την αυλαία του στην καρδιά της Κύπρου στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Pavilion Hall!

Συγκεντρώνοντας παγκόσμιους εμπειρογνώμονες, ηγέτες σκέψης και επαγγελματίες, το BLIS 2024 υπόσχεται να αποτελέσει μια μετασχηματιστική εμπειρία που θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο της ασφαλιστικής εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Το BLIS 2024 είναι μια μοναδική συνάντηση που έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, ειδικά εκείνους που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ασφαλίσεων ζωής και των χρηματοοικονομικών κλάδων. Το φετινό θέμα, «Stronger Wings, Wider Horizons», αντανακλά τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα όρια της γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα.

Το φετινό BLIS θα είναι μοναδική εμπειρία! Τι το ξεχωρίζει;

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του BLIS 2024 είναι η ενότητα με τους θρύλους του κλάδου Solomon Hicks και Tony Gordon. Με πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, η παρουσία τους υπόσχεται πρωτοποριακές γνώσεις και αξέχαστες στιγμές. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις από αυτούς τους βετεράνους, καθιστώντας την εκδήλωση απαραίτητη για όποιον θέλει σοβαρά να προωθήσει την καριέρα του στον ασφαλιστικό τομέα.

Το BLIS 2024 θα περιλαμβάνει 20 διεθνείς ομιλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα προσφέρουν διαφορετικές προοπτικές και εμπειρογνωμοσύνη. Το συνέδριο παρέχει μια ιδανική πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συναδέλφους του κλάδου, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να συζητήσουν τις αναδυόμενες τάσεις.

Φυσικά όλη η φετινή διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στη σκηνή του φετινού BLIS και υπόσχεται μια μαγευτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη!

Δηλώστε συμμετοχή στο BLIS 2024

Οι εγγραφές για το BLIS 2024 είναι πλέον ανοικτές. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του μέλλοντος της ασφαλιστικής εκπαίδευσης. Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.blisexperience.com.

Σχετικά με το BLIS 2024

BLIS Experience Summit είναι μια ετήσια εκδήλωση που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, ηγέτες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο. Στόχος του BLIS 2024 είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων, τη δικτύωση και την καινοτομία στον ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Website: www.blisexperience.com

Facebook: facebook.com/blisexperiencesummit

Instagram: instagram.com/blisexperience

LinkedIn: linkedin.com/company/blisexperience

Ελάτε μαζί μας για να πετάξουμε σε νέους ορίζοντες στο BLIS 2024!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!