1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Στο νέο επεισόδιο του The Insurance Pod μαθαίνεις τα πάντα για...

Στο νέο επεισόδιο του The Insurance Pod μαθαίνεις τα πάντα για τα Social Media

Στο νέο επεισόδιο του The Insurance Pod μαθαίνεις τα πάντα για τα Social Media
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το νέο επεισόδιο του The Insurance Pod είναι από χθες στο κανάλι μας! Στο 9ο επεισόδιο του The Insurance Pod που φέρνει κοντά σας η Κόσμος Ασφαλιστική, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους φιλοξενεί τον Σάββα Σωκράτους και τον Πόλυ Ιωάννου από το Student Life Academy, σε ένα επεισόδιο γεμάτο γνώση και βιώματα γύρω από τον κόσμο του Marketing.

Ξεκινώντας από την επίδραση των Social Media στη σημερινή κοινωνία, μιλήσαμε με τους φιλοξενούμενους μας για το πως μπορούν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τον κόσμο των Social Media τόσο για να προβάλουν τις αξίες τους και τον επαγγελματισμό τους αλλά και για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Μιλήσαμε για τις κυριότερες τάσεις του Marketing σήμερα με τη συζήτηση να ξεκινά από τον κόσμο των Social Media, τα παραδοσιακά μέσα και να επεκτείνεται σε θέματα γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τους Influencers.

Το Student Life Academy έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 1,000 Freelancers και επαγγελματίες, για Social Media και Marketing γενικότερα. Με αρχή το “Practice what you preach“— δηλαδή να εξασκείς αυτό που πρόκειται να διδάξεις, η ακαδημία του Student Life δεν σου μαθαίνει θεωρία αλλά όλα τα πρακτικά κομμάτια που και οι ίδιοι εφαρμόζουν καθημερινά. Ελπίζουμε να απολαύσετε το επεισόδιο!

Για όσους θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους γύρω από τα Social Media, το Student Life Academy διοργανώνει στις αρχές Σεπτεμβρίου το Social Media Freelancer Summit, που απευθύνεται τόσο σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα Social Media αλλά και για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους. Πρόκειται για ένα 4ήμερο event, με τις πρώτες 3 ημέρες να είναι δωρεάν* (Για εγγραφές μέχρι 31/08)

Μάθε περισσότερα για το event: https://studentlifeacademy.com/social..

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!