1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Στο Podcast της Στέλλας Ζουλινάκη καλεσμένος ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου...

Στο Podcast της Στέλλας Ζουλινάκη καλεσμένος ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Στο Podcast της Στέλλας Ζουλινάκη καλεσμένος ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ενθουσιασμό παρουσιάστηκε το πρώτο επεισόδιο του νέου podcast και vidcast της Στέλλας Ζουλινάκη, με τίτλο «Και Αν Συμβεί;». Το podcast, με κεντρικό άξονα την ασφάλεια και την ευημερία, φιλοξένησε τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μοιράστηκε τις πολύτιμες γνώσεις και απόψεις του για τη σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το ερώτημα: «Και αν συμβεί; Να μην είμαστε προετοιμασμένοι;», το οποίο πυροδότησε έναν ουσιαστικό διάλογο για τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στην προστασία της υγείας, της περιουσίας, αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, η συζήτηση επεκτάθηκε και στα μέτρα που πρέπει να αναλάβει το κράτος για την τόνωση της Ασφαλιστικής Συνείδησης και τις πρωτοβουλίες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, οι οποίες ενισχύουν τους Επαγγελματίες του κλάδου και διασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξή τους.

Η Στέλλα Ζουλινάκη, με τη χαρακτηριστική της προσέγγιση, κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ουσιαστικού διαλόγου, προσφέροντας στους ακροατές πολύτιμες πληροφορίες και προτάσεις για την ασφάλιση και την οικονομική προστασία.

Μπορείτε να δείτε το Podcast εδώ:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.