1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Τα 10 δώρα του διαγωνισμού του Cyprus Insurance News

Τα 10 δώρα του διαγωνισμού του Cyprus Insurance News

Τα 10 δώρα του διαγωνισμού του Cyprus Insurance News
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένας διαγωνισμός ευχαριστώ προς όλους εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά τρέχει τις τελευταίες ημέρες! Γιορτάζοντας τα 3 χρόνια Cyprus Insurance News έχουμε ετοιμάσει στο INSTAGRAM έναν συναρπαστικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα που ενισχύουν τον σημερινό ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και προωθούν τον επαγγελματισμό του!

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Cyprus Insurance News προσφέρουμε καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση. Θέλουμε μέσα από αυτό τον διαγωνισμό να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη σταθερή σας στήριξη!

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μας είναι πανεύκολη και 10 τυχεροί θα κερδίσουν πολύτιμα δώρα για να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και την επαγγελματική τους ανάπτυξη στο δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον της σημερινής ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Τα δώρα που περιμένουν τους 10 νικητές είναι εξαιρετικά για κάθε επαγγελματία της ασφαλιστικής αγοράς και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα θα κληρωθούν τα ακόλουθα:

Πακέτο προβολής (Professional Pack) στο Cyprus Insurance News αξίας 500 ευρώ: Αποκτήστε μοναδική προβολή στην πλατφόρμα μας και προωθήστε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο τρόπο! Δείτε τη περιλαμβάνει το Professional Pack εδώ

Παραγωγή 4 βίντεο από το Insurance Media Lab για τα social media αξίας 300 ευρώ: Αναβαθμίστε την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα με επαγγελματικά βίντεο που θα αυξήσουν το κύρος σας και θα προσελκύσουν πελάτες!

Πακέτο προβολής (Starter Pack) στο Cyprus Insurance News αξίας 250 ευρώ: Αυξήστε την προβολή σας με ένα ειδικό πακέτο διαφήμισης στο Portal μας. Δείτε τη περιλαμβάνει το Starter Pack εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 μεγαλύτερες ασφαλιστικές αποζημιώσεις όλων των εποχών

2 σετ Ασύρματα μικρόφωνα πέτου αξίας έως 100 ευρώ για τα δικά σας βίντεο: Ιδανικά για τις δικές σας βιντεοσκοπήσεις, εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα ήχου για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

5 βιβλία της επιλογής του Insurance Media Lab: Ανακαλύψτε νέες γνώσεις και εμπνευστείτε με επιλεγμένα βιβλία που καλύπτουν ποικίλα θέματα γύρω από την ασφάλιση, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά!

Δείτε το σχετικό post του διαγωνισμού εδώΔείτε το σχετικό post του διαγωνισμού εδώ.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ιδανική για όλους είτε είστε ένας νέος επαγγελματίας στο χώρο είτε είστε έμπειρος θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη δουλειά σας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!