1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τεχνολογία
  6. »
  7. TechTalk Hub: Ένα νέο Podcast για την Καινοτομία και την Τεχνολογία

TechTalk Hub: Ένα νέο Podcast για την Καινοτομία και την Τεχνολογία

TechTalk Hub: Ένα νέο Podcast για την Καινοτομία και την Τεχνολογία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία και η καινοτομία είναι πλέον αδιαχώριστα στοιχεία της καθημερινότητάς μας, η ανάγκη για έγκυρη και προσβάσιμη πληροφόρηση γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Απαντώντας σε αυτή την ανάγκη, ξεκινά τη λειτουργία του το “TechTalkHub”, ένα νέο podcast που φιλοδοξεί να γίνει η γέφυρα μεταξύ των επαγγελματιών και του ευρύτερου κοινού με τον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Πίσω από αυτή την πρωτοβουλία βρίσκεται ο Γιάννης Τσαβδαρίδης, ένας έμπειρος σύμβουλος καινοτομίας και τεχνολογίας με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας και του banking. Μαζί με τον Λεωνίδα Διαμαντόπουλο, CEO της εταιρείας TechIns, επιχειρηματίας στον χώρο της δημιουργίας custom εφαρμογών, και με την πολύτιμη στήριξη του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης AICatalyst, το “TechTalkHub” θέτει ως στόχο να προβάλλει πρωτοβουλίες που με τη χρήση της τεχνολογίας επιφέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή.

Το podcast θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, περιλαμβάνοντας τεχνητή νοημοσύνη, καινοτομίες, start-ups, τη σχέση γυναίκας και τεχνολογίας, insurtech, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ναυτιλία, management και τεχνολογία, υγεία, εκπαίδευση, fintech, αθλητισμό, τηλεπικοινωνίες, banking, insurance, marketing, τουρισμό και πολλά άλλα. Μέσα από τις συνεντεύξεις με εκλεκτούς προσκεκλημένους, το “TechTalkHub” θα φέρει στο φως τις βέλτιστες πρακτικές από όλους τους κλάδους της οικονομίας και θα εξετάσει πώς η τεχνολογία συνέβαλε στην εξέλιξη και βελτίωσή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι μας απάντησε το ChatGPT για τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης στον ασφαλιστικό κλάδο

Η προσπάθεια αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της ομάδας που στηρίζει το “TechTalkHub”. Συγκεκριμένα, η Σίλια, ο Νίκος και η Πωλίνα από την TechIns, αναλαμβάνουν τη διαχείριση των social media, τη δημιουργία των γραφιστικών και της ιστοσελίδας. Επιπλέον, ο Παναγιώτης Φάσσας, ένας επιτυχημένος business coach, παρέχει το στούντιο και την τεχνική υποστήριξη για την εγγραφή των συνεντεύξεων.

Με την υποστήριξη του Δ.Σ. του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης AICatalyst, το “TechTalkHub” υπόσχεται να προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο που θα ενθαρρύνει την καινοτομία και θα ενισχύσει τη μετάβαση της Ελλάδας σε μια πιο ψηφιακή εποχή.

Σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε το “TechTalkHub” στα ψηφιακά μας κανάλια και να γίνετε μέρος αυτής της συναρπαστικής ταξιδιωτικής περιπέτειας στον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Πρώτο επεισόδιο:

Youtube -> https://www.youtube.com/watch?v=5T_CU3svZWs&t=46s

Spotify -> https://podcasters.spotify.com/pod/show/techtalkhub/episodes/AI-e2gctpp/a-ab0trlo

Ακολουθήστε το TechTalkHub

Instagram: https://www.instagram.com/techtalk.hub/

Facebook: https://www.facebook.com/TechTalkHub2024

Tik tok: https://www.tiktok.com/@techtalkhub7?lang=en

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/techtalkhub2024/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.