1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Υγεία
  6. »
  7. Τι μου προσφέρει η Ασφάλεια Υγείας και γιατί τη χρειάζομαι; Απαντά...

Τι μου προσφέρει η Ασφάλεια Υγείας και γιατί τη χρειάζομαι; Απαντά η Eurolife

Τι μου προσφέρει η Ασφάλεια Υγείας και γιατί τη χρειάζομαι; Απαντά η Eurolife
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Ο λόγος που αυτή η φράση είναι χιλιοειπωμένη είναι επειδή είναι η αλήθεια.

Πέραν αυτού, η ασφάλεια της υγείας ως είδος ασφάλισης απαντάει και σε πιο μικρές ιατρικές μας ανάγκες: από το κόστος επισκέψεων σε γιατρούς, νοσοκομειακές περιθάλψεις, φάρμακα, εξετάσεις καθώς και άλλες υγειονομικές υπηρεσίες, με το φάσμα καλύψεων που προσφέρει να επεκτείνεται για να μπορούμε να φροντίσουμε σοβαρές και επείγουσες ιατρικές ανάγκες.  

Υπάρχουν όμως και επιπλέον λόγοι που επίσης καθιστούν την ασφάλεια υγείας απαραίτητη.

Συγκεκριμένα:

  1. Προστασία από Αναπόφευκτα Ιατρικά Έξοδα: Στην περίπτωση αντιμετώπισης απρόοπτου ιατρικού προβλήματος ή ενός ατυχήματος, η ασφάλιση υγείας μπορεί να σε προστατεύσει από τα απροσδόκητα ιατρικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν, ειδικά σε περίπτωση που ο ασθενής θέλει περισσότερες επιλογές από αυτές που μπορεί να παρέχει το ΓεΣΥ.
  2. Πρόσβαση σε Φροντίδα: Η ασφάλεια υγείας παρέχει πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, επισκέψεις σε γιατρούς, εξετάσεις και νοσοκομειακή φροντίδα, βοηθώντας να διατηρήσουμε την υγεία μας και να συμβουλευτούμε ειδικούς και εκτός του γενικού συστήματος υγείας.
  3. Πρόληψη: Οι ασφάλιση υγείας συνήθως καλύπτει εξετάσεις και εμβολιασμούς, προωθώντας την πρόληψη των ασθενειών.
  4. Εξασφάλιση: Με την ασφάλιση υγείας ξέρουμε ότι η οικονομική πτυχή οποιουδήποτε περιστατικού δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να πάρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το οικονομικό είναι το τελευταίο που σκεφτόμαστε κι όμως το πρώτο που βρίσκουμε μπροστά μας.
  5. Φροντίδα Οικογένειας: Η ασφάλιση υγείας είναι και ένα πέπλο προστασίας για την οικογένειά μας, καλύπτοντας τις ανάγκες του κάθε μέλους της ξεχωριστά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αυξάνεται η ζήτηση για αντασφάλιση υγείας

Η προστασία της υγείας μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη σεβασμού προς το εαυτό μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και φροντίζουμε.

Πηγή: eurolife.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!