1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Τι να μην ξεχάσεις στο αυτοκίνητο με τέτοιο καύσωνα

Τι να μην ξεχάσεις στο αυτοκίνητο με τέτοιο καύσωνα

Τι να μην ξεχάσεις στο αυτοκίνητο με τέτοιο καύσωνα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όλοι ανυπομονούμε για το καλοκαίρι, μα η αλήθεια είναι πως όταν φτάνει για τα καλά, αρχίζουμε και να δυσφορούμε, ειδικά εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών και καύσωνα. Όμως και πάλι, είναι μία υπέροχη εποχή που μπορούμε να απολαύσουμε παίρνοντας το αυτοκίνητό μας για να κάνουμε μικρές εξορμήσεις στην παραλία ή σε κάποιο χωριό. Ειδικά σ’ αυτές τις περιπτώσεις, απ’ τις οποίες όμως δεν εξαιρούνται ούτε και οι καθημερινές μας μετακινήσεις, ποια είναι ορισμένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ μες στο αυτοκίνητο;

Μπουκάλι νερού: ο συνήθης ύποπτος!

Είναι ο σύμμαχός μας, όταν διψάμε, δεν πρέπει όμως να το ξεχνάμε μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά αν αυτό πρόκειται να εκτεθεί για πολλές ώρες στον ήλιο. Ο λόγος είναι ότι ένα πλαστικό μπουκάλι νερού σε υψηλές θερμοκρασίες απελευθερώνει χημικές ουσίες μέσα στο νερό που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το καταναλώσουμε.

Τσίχλες, καραμέλες… μέχρι και σοκολάτες;!

Εντάξει, όλοι είμαστε λίγο ή πολύ γλυκατζήδες, αλλά το να ξεχάσεις εν μέσω καλοκαιριού οτιδήποτε από τα παραπάνω τρία –τσίχλες, καραμέλες ή σοκολάτα– μέσα στο αυτοκίνητο είναι ένα στοίχημα το οποίο σε κάθε περίπτωση… θα χάσεις: το «καλύτερο» σενάριο είναι ότι θα αλλοιωθούν σε βαθμό που δεν θα τρώγονται πλέον, ενώ το χειρότερο είναι ότι θα λιώσουν λερώνοντας το αμάξι σου!

zesti

Αρωματικά σπρέι και άλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έλεγχος αυτοκινήτου μετά τις διακοπές: Όλα όσα περιλαμβάνει

Το αρωματικό σπρέι που σου αρέσει ή το αντικουνουπικό που δεν ξεχνάς ποτέ σίγουρα σε σώζουν από διάφορες καταστάσεις. Ωστόσο, το να τα ξεχάσεις μέσα στο αυτοκίνητο όταν αυτό πρόκειται να έρθει αντιμέτωπο για πολλές ώρες με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού μάλλον θα σε… μπλέξει σε καταστάσεις, αφού τέτοιου είδους αντικείμενα μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και έκρηξη από την υπερθέρμανσή τους.

Είναι πολλά τελικά αυτά που πρέπει να έχεις κατά νου, αλλά είναι σημαντικό να τα γνωρίζεις για ένα ανέμελο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί.

Πηγή: Anytime Blog

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!