1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Tο εξειδικευμένο αποταμιευτικό σχέδιο της CNP Cyprialife για τους ποδοσφαιριστές

Tο εξειδικευμένο αποταμιευτικό σχέδιο της CNP Cyprialife για τους ποδοσφαιριστές

Tο εξειδικευμένο αποταμιευτικό σχέδιο της CNP Cyprialife για τους ποδοσφαιριστές
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα αποταμιευτικό σχέδιο αποκλειστικά σχεδιασμένο για Ποδοσφαιριστές και Ποδοσφαιρίστριες μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών προσφέρει η CNP Cyprialife.

Το CYPRIA Provident Athletes’ Savings Plan είναι το πιο αποδοτικό σχέδιο της αγοράς αφού έχει υψηλότερα ποσοστά επένδυσης (97% πρώτου χρόνου, 100% δεύτερου χρόνου και 102% τρίτου χρόνου και έπειτα). Επίσης, παρέχεται άμεση πρόσβαση στα χρήματα των πελατών μετά τον 4ο μήνα, φοροαπαλλαγή και επιλογή επενδυτικών ταμείων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΠΑ.Σ.Π, στόχος του σχεδίου είναι να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες, να αποταμιεύσουν ένα αξιόλογο ποσό κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας τους, ώστε να μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή όταν τερματιστεί αυτή, στηρίζοντας έτσι τον εαυτό τους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Επίσης, στο σχέδιο μπορούν να ενταχθούν ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες από 6 ετών, οι οποίοι μέσω της αποταμίευσης θα εξασφαλίσουν ένα σημαντικό ποσό όταν το χρειαστούν για παράδειγμα στις σπουδές τους.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.