1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Το Insurance Media Lab φέρνει τα D.I.Y. Kits για διαχείριση των...

Το Insurance Media Lab φέρνει τα D.I.Y. Kits για διαχείριση των Social Media

Το Insurance Media Lab φέρνει τα D.I.Y. Kits για διαχείριση των Social Media
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πιστό στο όραμα του να συμβάλει στην ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επαγγελματιών της Ασφάλισης, το Insurance Media Lab, το μοναδικό Marketing Agency του Ασφαλιστικού Κλάδου σε Κύπρο και Ελλάδα, λανσάρει μία καινούργια υπηρεσία.

Τα D.I.Y. Social Media Kits δίνουν την ευκαιρία σε επαγγελματίες και εταιρείες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης να ενδυναμώσουν την παρουσία τους στα Social Media με επαγγελματικά σχεδιασμένο περιεχόμενο, σε προσιτή τιμή και διατηρώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο των Social Media τους.

Η νέα υπηρεσία του Insurance Media Lab που αναμένεται να λανσαριστεί εντός Σεπτεμβρίου, παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα επαγγελματικά σχεδιασμένου περιεχομένου για τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντάς σας την ελευθερία να διαχειρίζεστε οι ίδιοι τις δημοσιεύσεις και τους λογαριασμούς σας.

Με τα DIY Social Media Kits, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δημιουργία και το σχεδιασμό περιεχομένου, αφού το Insurance Media Lab το κάνει για εσάς, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και συνέπεια με την εικόνα του brand σας. Εσείς απλά επιλέγετε πότε και πώς θα δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας, κρατώντας έτσι τον πλήρη έλεγχο των κοινωνικών σας δικτύων.

Με τα D.I.Y. πακέτα του, εξασφαλίζετε ποιοτικό περιεχόμενο που τραβάει την προσοχή του κοινού σας και ενισχύει την εμπλοκή και την αλληλεπίδραση στα κοινωνικά σας δίκτυα.

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει προσαρμοσμένα σχέδια αναρτήσεων και ιστοριών, καθώς και εργαλεία και συμβουλές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των δημοσιεύσεων σας.

Όλα αυτά, σε ανταγωνιστική τιμή, κάνοντας την υπηρεσία ιδανική για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και για άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Γιατί να πάτε DIY;

  • Επαγγελματικός Σχεδιασμός

Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν περιεχόμενο που σχεδιάζεται από επαγγελματίες, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και αισθητική συνέπεια. Με την μακρόχρονη εμπειρία μας στον ασφαλιστικό κλάδο, εγγυόμαστε περιεχόμενο που δίνει αξία στο κοινό σας και ενισχύει την εικόνα του brand σας.

  • Πλήρης Έλεγχος

Με τα DIY Social Media Kits, διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο των κοινωνικών σας δικτύων. Μπορείτε να επιλέξετε πότε και πώς θα δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας, προσαρμόζοντας τις αναρτήσεις σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τις αντιδράσεις του κοινού σας.

  • Προσαρμογή

Το περιεχόμενο μας προσαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δίνεται κάθε μήνα, διασφαλίζοντας ότι κάθε ανάρτηση και ιστορία αντικατοπτρίζει την μοναδική ταυτότητά σας. Ακόμη και όταν δεν έχετε χρόνο να μας δώσετε συγκεκριμένες οδηγίες, σας εγγυόμαστε ότι δεν θα μείνετε χωρίς περιεχόμενο.

  • Οικονομία

Αποκτήστε επαγγελματικό περιεχόμενο σε ανταγωνιστική τιμή και εξοικονομήστε προσωπικό χρόνο. Τα DIY Social Media Kits προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας σχεδιασμό χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. 

Εάν θέλετε να μάθετε πρώτοι τις λεπτομέρειες των D.I.Y. Social Media Kits, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και θα παραλάβετε όλες τις πληροφορίες στο email σας όταν είναι διαθέσιμες. Τα D.I.Y Social Media Kits θα έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα αρχικά, γι’ αυτό θα τηρηθεί Σειρά Προτεραιότητας για όσους ενδιαφερθούν.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.