1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Το Insurance Shorts φιλοξενεί τον Σάββα Χριστοφόρου της Insurance Link

Το Insurance Shorts φιλοξενεί τον Σάββα Χριστοφόρου της Insurance Link

Το Insurance Shorts φιλοξενεί τον Σάββα Χριστοφόρου της Insurance Link
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δείτε το τρίτο επεισόδιο της σειράς Insurance Shorts που είναι από χθες στο κανάλι μας!

Σε αυτή τη σειρά των σύντομων αλλά ολοκληρωμένων επεισοδίων φιλοξενούμε τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ασφαλιστικού Γραφείου, Insurance Link, κ. Σάββα Χριστοφόρου, ο οποίος μας λέει: «Ό,τι αγαπώ το ασφαλίζω!».

Ο κ. Χριστοφόρου μοιράζεται αρχικά μαζί μας τη δική του πορεία στον Ασφαλιστικό Κλάδο, η οποία ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ενώ στη συνέχεια μας μιλά για τη σημασία της Ασφάλισης για τους ανθρώπους αλλά και για το πως βλέπει το μέλλον του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ακόμη αναφέρετε στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Insurance Link και μας λέει τη σημασία που έχουν οι βραβεύσεις που λαμβάνει το γραφείο του και ο ίδιος κάθε χρόνο από τις εταιρείες που συνεργάζεται.

Τέλος, θέλοντας να καταδείξει τη σημασία της ασφάλισης, μοιράζετε μαζί μας μία ιστορία που τον ταξιδεύει πολλά χρόνια πίσω και όπως μας λέει τον συγκινεί κάθε φορά που την διηγείται.

Δείτε εδώ το επεισόδιο Insurance Shorts:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!