1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ζωής & Υγείας
  6. »
  7. Το νέο αφιέρωμα του Cyprus Insurance News ακόμη ένα βήμα για...

Το νέο αφιέρωμα του Cyprus Insurance News ακόμη ένα βήμα για την ενίσχυση της Ασφαλιστικής Συνείδησης

Το νέο αφιέρωμα του Cyprus Insurance News ακόμη ένα βήμα για την ενίσχυση της Ασφαλιστικής Συνείδησης
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα χαρακτηριστικό της εποχής που ζούμε, είναι η αβεβαιότητα! Καθημερινά στις ειδήσεις ακούμε για τόσα δυσάρεστα γεγονότα, πολέμους, καταστροφές, ατυχήματα, ασθένειες, απώλειες ζωής και άλλα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ζούμε από τύχη!

Σε αυτή ακριβώς την εποχή όμως, ο ρόλος της Ασφάλισης γίνεται όλο και πιο σημαντικός! Σε αυτή την εποχή κάθε φωνή που μεταδίδει και διαδίδει την αξία της ασφάλισης για την κοινωνία είναι σημαντική.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, στο Cyprus Insurance News, είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε ένα νέο Αφιέρωμα, αυτή τη φορά έχοντας στο επίκεντρο τις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας. Δύο ξεχωριστά αλλά σαφέστατα αλληλένδετα είδη ασφάλισης που αδιαμφησβήτητα αποτελούν μαζί μία κρίσιμη διάσταση του ασφαλιστικού σχεδιασμού για κάθε άνθρωπο και κάθε οικογένεια.

Δείτε το νέο Αφιέρωμα: Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας

Σε αυτό το Αφιέρωμα θα βρείτε πληθώρα χρηστικών άρθρων για τους καταναλωτές ενώ δίνει την ευκαιρία που είτε εξηγούν βασικούς όρους που αφορούν τα συμβόλαια αυτά είτε που τονίζουν τη σημασία τους και το τι κρατά τους ανθρώπου μακριά από την εξασφάλιση του μέλλοντος τους.

Μέσα από το Αφιέρωμα θα δείτε και διαβάσετε τις απόψεις στελεχών της αγοράς για σημαντικά θέματα ενώ 2 νέοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές μοιράζονται μαζί μας την ιστορία τους και μας εξηγούν γιατί η Ασφάλιση Ζωής και Υγείας είναι δύο σημαντικά στοιχεία του ασφαλιστικού προγραμματισμού κάθε ανθρώπου.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τη METLIFE για τη συμμετοχή της στο Αφιέρωμα ως Πλατινένιος Χορηγός αλλά και τους ασφαλιστικούς συμβούλους που συμμετέχουν με τη δική τους συνέντευξη.

Στο Cyprus Insurance News συνεχίζουμε καθημερινά για φέρνουμε τα νέα της αγοράς στην οθόνη επαγγελματιών και καταναλωτών ενώ ταυτόχρονα μέσα από τη σελίδα μας, το κανάλι μας στο Youtube και σε όλα τα κύρια Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μοιραζόμαστε χρήσιμο περιεχόμενο που αυξάνει την Ασφαλιστική γνώση και ενισχύει την Ασφαλιστική κουλτούρα της κοινωνίας ενώ διαδίδει την αξία της Ασφάλισης!

Καλή Ανάγνωση!

Παναγιώτης Σοφοκλέους

Δημιουργός Cyprus Insurance News

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.