1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Υγεία
  6. »
  7. Το νέο εργαλείο της Swiss Re που αξιολογεί τον κίνδυνο στεφανιαίας...

Το νέο εργαλείο της Swiss Re που αξιολογεί τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου

Το νέο εργαλείο της Swiss Re που αξιολογεί τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Swiss Reπροχώρησε σε αναβάθμιση του εγχειριδίου ανάληψης ασφαλίσεων Life Guide, βελτιώνοντας συγκεκριμένα τον υπολογισμό της στεφανιαίας νόσου (CAD).

Αυτό το προηγμένο εργαλείο είναι πλέον διαθέσιμο σε περισσότερους από 25.000 χρήστες του Life Guide σε 800 εταιρείες σε 100 χώρες.

Η βελτιωμένη εφαρμογή CAD calculator έχει σχεδιαστεί για να απλοποιήσει τη διαδικασία ανάληψης κινδύνων, επιτρέποντας στις ασφαλιστικές εταιρείες να αξιολογούν με μεγαλύτερη ακρίβεια τα ασφάλιστρα με βάση το προφίλ καρδιαγγειακού κινδύνου ενός ατόμου.

Προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αξιολόγηση κρίσιμων παραγόντων, όπως η διάγνωση CAD, το ιατρικό ιστορικό, οι θεραπείες και οι συναφείς συνθήκες υγείας.

Η ενημερωμένη έκδοση διαθέτει επίσης ένα επανασχεδιασμένο, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας που ενσωματώνει τις αξιολογήσεις CAD από το Life Guide. Επιπλέον, οι ασφαλιστικές μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν ένα διαδραστικό τρισδιάστατο μοντέλο καρδιάς για την καλύτερη απεικόνιση των σχετικών κινδύνων.

Δεδομένου ότι το CAD αποτελεί κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για τις ασφαλιστικές ιατρικών κινδύνων. Ο προηγούμενος υπολογιστής CAD, που ξεκίνησε το 2018, έγινε ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εργαλεία εντός του Life Guide, με μέσο όρο 300.000 χρήσεις ετησίως.

Ο ενημερωμένος υπολογιστής CAD είναι μόνο μία από τις πολλές βελτιώσεις που εφαρμόζει η Swiss Re στην ετήσια ενημέρωση του Life Guide. Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την προσθήκη νέων σελίδων αξιολόγησης που αντικατοπτρίζουν τα πιο πρόσφατα ιατρικά ευρήματα και ουσιαστικές αναβαθμίσεις στη χρηστικότητα, την πλοήγηση και τη συνολική λειτουργικότητα της πλατφόρμας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!