1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Το πρώτο webinar της Atradius Greece για τις ασφαλίσεις πιστώσεων είναι γεγονός

Το πρώτο webinar της Atradius Greece για τις ασφαλίσεις πιστώσεων είναι γεγονός

Το πρώτο webinar της Atradius Greece για τις ασφαλίσεις πιστώσεων είναι γεγονός
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ομάδα της Atradius Greece στο 1ο webinar ‘All about Credit Insurance’ αναλύει την Ασφάλιση Πιστώσεων και μας εξηγεί πώς μπορεί ο επιχειρηματίας να προστατευθεί και να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο σε ένα αβέβαιο και ασταθές οικονομικό περιβάλλον.

Παρακολουθήστε ολόκληρο το webinar απο τον παρακάτω σύνδεσμο και αποκτήστε πολύτιμες γνώσεις για το μηχανισμό και τα οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων.

Ποια είναι η Atradius Greece;

Η Atradius παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης εμπορικών πιστώσεων και είσπραξης απαιτήσεων, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Μέσω της Ασφάλισης Πιστώσεων, των Εγγυήσεων και της Είσπραξης Απαιτήσεων, η Atradius βοηθά τις επιχειρήσεις στην προστασία τους έναντι των κινδύνων που συνδέονται με την επί πιστώσει πώληση προϊόντων και υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.