1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Τροχαίο 1,12 εκατ. ευρώ – Bentley έπεσε πάνω σε Aston Martin,...

Τροχαίο 1,12 εκατ. ευρώ – Bentley έπεσε πάνω σε Aston Martin, Ferrari, Rolls Royce και Porsche

Τροχαίο 1,12 εκατ. ευρώ – Bentley έπεσε πάνω σε Aston Martin, Ferrari, Rolls Royce και Porsche
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν μια Bentley, μια Aston Martin, μια Ferrari, μια Rolls Royce και μια Porsche σημειώθηκε έξω από ξενοδοχείο στο Μονακό.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram έχει καταγραφεί η στιγμή του τροχαίου που προκάλεσε η οδηγός της Bentley έξω από το ξενοδοχείο Hotel De Paris που φιλοξενεί το διάσημο καζίνο Μόντε Κάρλο.

Σύμφωνα με την Daily Mail στο τροχαίο ενεπλάκησαν μια Bentley Azure η οδηγός της οποίας προκάλεσε το τροχαίο, μια Ferrari 599, μια Aston Martin Rapide, μια Rolls Royce Ghost και μια Porsche 911.

Στο ίδιο βίντεο έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες ενός τροχονόμου να βάλει μια τάξη και να απομακρύνει όλους όσοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο προκειμένου να δουν από κοντά τι είχε συμβεί.

Δείτε παρακάτω το video:

https://www.instagram.com/automarketaustralia/?utm_source=ig_embed&ig_rid=83f4ac0d-5ec6-41dc-823b-d27e3427bce5

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

insuranceforum.gr

To Insuranceforum.gr είναι μια κλαδική ιστοσελίδα που απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου. Είναι online από το 2010 και είναι το μοναδικό κλαδικό site για τον Ασφαλιστικό Κλάδο με έδρα την Βόρεια Ελλάδα. Με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αποκαλυπτικό περιεχόμενο ενημερώνει καθημερινά πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες.

Από τον Νοέμβριο του 2021 το insuranceforum.gr και το Cyprus Insurance News συνεργάζονται στενά μέσω της δημιουργίας και ανταλλαγής πρωτογενούς περιεχομένου για την Ασφαλιστική αγορά σε Ελλάδα και Κύπρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.