1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους η CNP CYPRIALIFE

Βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους η CNP CYPRIALIFE

Βράβευσε τους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Συμβούλους η CNP CYPRIALIFE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τις παραγωγικές επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστικών της Συμβούλων και Διευθυντών, για το 2023, επιβράβευσε η CNP CYPRIALIFE, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, στο Pavilion Hall, στη Λευκωσία, με θεματικό τίτλο ‘Οδός Ονείρων’.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Διεύθυνση του Ομίλου CNP CYPRUS και της Εταιρείας CNP CYPRIALIFE, μέλη του Διοικητικού Προσωπικού, και όλο το Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας.  

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS κ. Τάκης Φειδία, στην εισαγωγή του ευχαρίστησε θερμά το Δίκτυο Πωλήσεων για τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα τους το 2023 και τους παρότρυνε να συνεχίσουν σε αυτό τον δρόμο συνέπειας και αξιοπιστίας, να θέτουν υψηλούς στόχους, να επιδιώκουν την αριστεία και να αναζητούν νέες ευκαιρίες για διάκριση. Πάντα με την προσέγγιση πως «η ασφαλιστική κάλυψη αποτελεί σημαντικό κοινωνικό αγαθό και πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους».

 H Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα. Άντρη Καλλιμάχου και ο Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Γώγου, συνεχάρησαν  τους κορυφαίους συνεργάτες που διακρίθηκαν, αλλά και όλους τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας για τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες και αυτής της χρονιάς.  «Όλοι μαζί αποδείξαμε, ακόμη μία φορά, ότι όλα τα ‘Όνειρα’ μπορούν να επιτευχθούν όταν υπάρχει μεθοδικός σχεδιασμός, σκληρή δουλειά και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας”.

Επίσημοι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Τάκης Φύσσας, δυο θρυλικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν συμπαίκτες στην συγκλονιστική Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004!  Οι δύο αυτοί πρωταθλητές Ευρώπης, τίμησαν την υπερπροσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Με βραβείο Best Workplace διακρίθηκε η MetLife

Σημαντική ήταν η παρέμβαση τους στην προεόρτια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο πριν τη Βραδιά Βραβεύσεων με καλεσμένους όλους τους βραβευόμενους Ασφαλιστικούς Συμβούλους και Διευθυντές αφού μοιραστήκαν μαζί τους  προσωπικές ιστορίες της θρυλικής πορείας της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2004.

Η DREAM TEAM της CNP CYPRIALIFE, καταθέτοντας δύναμη ψυχής και επαγγελματικής αφοσίωσης, για ακόμα μία χρονιά, ξεπέρασε τα όρια που είχε θέσει καταγράφοντας πολύ υψηλούς δείκτες παραγωγικότητας. Έτσι κατάφερε ακόμα μια επιτυχία και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής βιομηχανίας του τόπου σε νέα επαναλαμβανόμενα ασφάλιστρα ζωής, για δέκατη συνεχή χρονιά.  

Η πορεία της CNP CYPRIALIFE στην ‘Οδό Ονείρων’, έχει οδηγούς τους ασφαλιστικούς της συμβούλους: Τους εξειδικευμένους επαγγελματίες που, με ανθρώπινη ευαισθησία και τεχνοκρατική γνώση, είναι πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους τους και τους στηρίζουν ώστε να κάνουν τα δικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον αγαπημένο, δημοφιλή καλλιτέχνη του Ελληνικού μουσικού χώρου, Γιώργο Τσαλίκη.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.