1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ξεκίνα Χτες: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

Ξεκίνα Χτες: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE

Ξεκίνα Χτες: Εκπαιδευτική ημερίδα Δυναμικού Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στον απρόβλεπτο κόσμο μας, όπου κάθε μέρα είναι γεμάτη προκλήσεις, ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά για επιτυχία είναι η απόφαση να ξεκινήσουμε. Η απόφαση να αναλάβουμε δράση!  Σε αυτό το πλαίσιο, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η δεύτερη για φέτος Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 300 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, απ’ όλη την Κύπρο, καθώς και στελέχη του διοικητικού προσωπικού.   Με θεματικό τίτλο «Ξεκίνα Χτες», η Διεύθυνση της CNP CYPRIALIFE έκανε αναφορά στην αβεβαιότητα των καιρών μας, και στο πώς η προσπάθεια, η συνέπεια, και η αφοσίωση στο στόχο, ξεκινούν να αποδίδουν από την στιγμή που αποφασίζουμε να δράσουμε.

Την επίσημη έναρξη της ημερίδα έκανε ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία, που αρχικά συνεχάρη το Δίκτυο Πωλήσεων για τα εντυπωσιακά παραγωγικά του αποτελέσματα. Ο κ. Φειδία, αναφερόμενος στο ρόλο του Ομίλου και των εταιρειών του, σημείωσε πως «η έννοια της ασφάλειας βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που κάνουμε. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η ποιότητα των ασφαλιστικών υπηρεσιών παίζει καθοριστικό ρόλο. Οι ασφαλισμένοι δεν ζητούν απλώς ένα συμβόλαιο. Ζητούν εμπιστοσύνη, διαφάνεια και ειλικρίνεια. Ζητούν αξιοπιστία, άμεση εξυπηρέτηση και λύσεις, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Ανδρεανή Καλλιμάχου καλωσόρισε την Dream Team της Εταιρείας, εκφράζοντας για ακόμη μια φόρα τη μεγάλη ικανοποίηση για την ακλόνητη προσήλωση των Ασφαλιστικών Συμβούλων στην επαγγελματική φροντίδα κι υποστήριξη των πελατών, καθώς και την σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων τους.  Απευθυνόμενη προς τους συνέδρους ανέδειξε τη σημασία της απόφασης για δράση λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘Κάθε χτες που αφήνουμε πίσω ίσως έχει και μια ευκαιρία που χάθηκε, όμως κάθε σήμερα μπορεί να γίνει το χτες που ξεκινήσαμε να χτίζουμε το μέλλον μας’. 

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, παρουσίασε τα μέχρι στιγμής παραγωγικά αποτελέσματα και με την ευκαιρία αυτή βράβευσε τους νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που ξεχώρισαν για την παραγωγικότητα τους εντός  του 2024!  Ευχαρίστησε συνολικά το δίκτυο για τα πολύ σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά, που δίνουν καθημερινή ώθηση προς την επίτευξη των στόχων της εταιρίας.  Η διαφορά μεταξύ αυτών που πετυχαίνουν και αυτών που μένουν πίσω είναι μια απλή απόφαση:  Η απόφαση να ξεκινήσουν! 

 Στη συνέχεια η εταιρία φιλοξένησε σαν ομιλητή τον Δρα. Σάββα Τρίχα ο οποίος ανέπτυξε τις κύριες δεξιότητες που χρειάζεται ένας επιτυχημένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και πως αυτός μπορεί να δουλέψει για να πετύχει.   Ο Δρ. Τρίχας είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και συγγραφέας των βιβλίων ‘Η Δύναμη της επικοινωνίας’  και  ‘Ξεκίνα Χτες’ και διεθνής ομιλητής.

Τον Δρ. Τρίχα  διαδέχθηκε μετά η Παρασκευή (Βούλα) Πατουλίδου, η πρώτη γυναίκα χρυσή Ολυμπιονίκης στην Ελλάδα η οποία κατέκτησε το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στη Βαρκελώνη στα εμπόδια των 100 μ. με επίδοση 12,64.   Η κα Πατουλίδου μίλησε στους συνέδρους για τη δική της εμπειρία μέχρι την επιτυχία η οποία δείχνει ότι όταν πιστέψεις σε κάτι, όσο δύσκολο και να φαίνεται, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση    μπορείς να το πετύχεις.!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.