1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Ξεπέρασε τις 400,000 προβολές η εκπομπή Insurance Talks

Ξεπέρασε τις 400,000 προβολές η εκπομπή Insurance Talks

Ξεπέρασε τις 400,000 προβολές η εκπομπή Insurance Talks
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες η 2η σεζόν της εκπομπής Insurance Talks που μεταδιδόταν σταθερά κάθε δυο βδομάδες από το κανάλι μας στο Youtube.

Κατά τη διάρκεια των 19 φετινών της επεισοδίων, η εκπομπή φιλοξένησε περισσότερα από 25 στελέχη της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκπομπή Insurance Talks, κατάφερε στη φετινή σεζόν να κερδίσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 35,000 θεατών που είδαν τα επεισόδια της στο κανάλι του Cyprus Insurance News στο Youtube ενώ τα στιγμιότυπα της εκπομπής σε όλες τις πλατφόρμες, συγκέντρωσαν περισσότερες από 400 χιλιάδες προβολές.

Η εκπομπή Insurance Talks, φιλοδοξεί να συνεχίσει να αφήνει το δικό της αποτύπωμα μέσα από τη διάδοση γνώσεων και απόψεων γύρω από την ασφάλιση.

Η εκπομπή Insurance Talks έφτανε στις οθόνες χιλιάδων θεατών, χάριν στην πολύτιμη στήριξη των χορηγών που στηρίζουν την προσπάθεια να μεταδώσουμε και να διαδώσουμε την αξία της ασφάλισης στην κοινωνία αλλά και να προσφέρουμε χρήσιμο περιεχόμενο στους επαγγελματίες του κλάδου.

Τη φετινή εκπομπή στήριξαν κατά τη διάρκεια του χρόνου αυτού οι εταιρείες: Cosmos Insurance, SoEasy Insurance, Lambros Papasavvas & Co Ltd, DHD Insurance, Ideal Insurance, HJS Insurance, Nimela Insurance, CNP Cyprialife και Metlife Κύπρου.

Όσες εταιρείες εντός και εκτός ασφαλιστικού κλάδου αλλά και επαγγελματίες ασφαλιστικοί σύμβουλοι, επιθυμούν να στηρίξουν την εκπομπή και να προβληθούν μέσω αυτής μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.