1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ypera Ασφαλιστική: Υποδέχτηκε τα παιδιά των εργαζομένων της στα γραφεία της

Ypera Ασφαλιστική: Υποδέχτηκε τα παιδιά των εργαζομένων της στα γραφεία της

Ypera Ασφαλιστική: Υποδέχτηκε τα παιδιά των εργαζομένων της στα γραφεία της
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ypera Ασφαλιστική, υποδέχτηκε  τα παιδάκια των εργαζομένων της στα Κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, εγκαινιάζοντας την επαναδραστηριοποίηση του πρώην “YdroKids Club” και τώρα “YperaKids Club”!

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν σε όλους του χώρους και γνώρισαν από κοντά το εργασιακό περιβάλλον των γονιών τους, προσφέροντας τους παράλληλα μια καλοκαιρινή εμπειρία γεμάτη δραστηριότητες και διασκέδαση!

Λίγα λόγια για την Ypera Ασφαλιστική

Η Ypera Insurance Co. Ltd, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2002, υπό την επωνυμία Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία (Κύπρου) Λτδ. Η Ypera, είναι Ασφαλιστική Εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη στην Κύπρο σύμφωνα με τις πρόνοιες του κυπριακού δικαίου και των κανονισμών και οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ypera, τότε Υδρόγειος, πήρε την άδεια λειτουργίας της, στις 12 Μαρτίου 2003, κάτω από τις τότε εν ισχύει Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Έκτοτε, η Ypera, κατέχει μία περίοπτη θέση στον ασφαλιστικό ορίζοντα της Κύπρου και παραμένει μια δυνατή, φερέγγυα, μα ταυτόχρονα μια ανθρώπινη ασφαλιστική Εταιρεία.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Ypera αποτελείται από πέραν των 65 ατόμων και πλέον των 140 προσοντούχων επαγγελματιών συνεργατών / διαμεσολαβητών, σε ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίοι εξυπηρετούν την πολυπληθή πελατεία της, από τα 5 καταστήματα της, προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτόμα προσαρμοσμένα στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες του ευρωπαίου πολίτη.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.