1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ζήστε το μέλλον της Ασφάλισης στο BLIS 2024

Ζήστε το μέλλον της Ασφάλισης στο BLIS 2024

Ζήστε το μέλλον της Ασφάλισης στο BLIS 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το σκηνικό είναι έτοιμο για το πιο αναμενόμενο γεγονός στον ασφαλιστικό κλάδο – το BLIS Experience Summit 2024. Συγκεντρώνοντας παγκόσμιους εμπειρογνώμονες, ηγέτες σκέψης και επαγγελματίες, το BLIS 2024 υπόσχεται να αποτελέσει μια μετασχηματιστική εμπειρία που θα επαναπροσδιορίσει το τοπίο της ασφαλιστικής εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Το BLIS 2024, που έχει προγραμματιστεί για τις 23-25 Οκτωβρίου στην πανέμορφη Κύπρο, είναι μια μοναδική συνάντηση που έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, ειδικά εκείνους που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ασφαλίσεων ζωής και των χρηματοοικονομικών κλάδων. Το φετινό θέμα, «Stronger Wings, Wider Horizons», αντανακλά τη δέσμευσή μας να διευρύνουμε τα όρια της γνώσης και της εμπειρογνωμοσύνης στον τομέα.

Διαφορετικό και παγκόσμιο κοινό

Το BLIS 2024 θα φιλοξενήσει συμμετέχοντες από περισσότερες από 25 χώρες, όπως ο Λίβανος, η Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, η Σαουδική Αραβία, το Ομάν, το Κατάρ, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ρουμανία, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Λιθουανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Σιγκαπούρη, η Κίνα και όχι μόνο. Αυτή η ποικιλόμορφη συμμετοχή προωθεί τη διασυνοριακή συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων, καθιστώντας το συνέδριο ένα πραγματικά παγκόσμιο γεγονός.

Ένα συναρπαστικό BLIS 2024

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του BLIS 2024 είναι η ενότητα με τους θρύλους του κλάδου Solomon Hicks και Tony Gordon. Με πάνω από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας, η παρουσία τους υπόσχεται πρωτοποριακές γνώσεις και αξέχαστες στιγμές. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις από αυτούς τους βετεράνους, καθιστώντας την εκδήλωση απαραίτητη για όποιον θέλει σοβαρά να προωθήσει την καριέρα του στον ασφαλιστικό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Στη Λευκωσία θα ανοίξει τελικά την αυλαία του το BLIS 2024

Το BLIS 2024 θα περιλαμβάνει 20 διεθνείς ομιλητές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα προσφέρουν διαφορετικές προοπτικές και εμπειρογνωμοσύνη. Το συνέδριο παρέχει μια ιδανική πλατφόρμα για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συναδέλφους του κλάδου, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να συζητήσουν τις αναδυόμενες τάσεις.

Κύρια σημεία της Συνόδου Κορυφής

  • Οξυδερκείς συζητήσεις σε πάνελ με προσωπικότητες του κλάδου
  • Διαδραστικά εργαστήρια και ενότητες για τις αναδυόμενες τάσεις
  • Ευκαιρίες δικτύωσης με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και ηγέτες του κλάδου
  • Παρουσίαση τεχνολογιών και λύσεων αιχμής

Οφέλη για διάφορες ομάδες

  • Ομάδες πωλήσεων: Ενισχύστε τις ηγετικές και διοικητικές δεξιότητες μέσω ποικίλων εργαστηρίων και ευκαιριών δικτύωσης, βοηθώντας τους πράκτορες με κορυφαίες επιδόσεις να φτάσουν σε νέα ύψη στην καριέρα τους.
  • Ομάδες διαχείρισης: Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικά σεμινάρια ηγεσίας, προσφέροντας γνώσεις σχετικά με τις αποτελεσματικές προσλήψεις, τις στρατηγικές διατήρησης και τη δικτύωση με κορυφαίους διεθνείς συμβούλους.
  • Διοικητικές ομάδες: Εξερευνήστε πτυχές της επιχείρησης πέρα από το περιβάλλον του γραφείου, αποκτώντας μοναδικές προοπτικές από διεθνείς ομιλητές και πελάτες για την καλύτερη υποστήριξη των επιχειρηματικών στόχων.
  • Νέοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Λάβετε βασικές δεξιότητες, κίνητρα και καθοδήγηση για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και επιτυχημένοι παραγωγοί στον οργανισμό σας.
  • Πιθανές προσλήψεις: Ανακαλύψτε μια εξαιρετική ευκαιρία να καλλιεργήσετε ταλέντα και να μετατρέψετε διστακτικά άτομα σε παραγωγικά μέλη της ομάδας.
  • Πράκτορες και μεσίτες γενικών ασφαλίσεων: Μάθετε για τις ασφαλίσεις ζωής, βελτιώστε τις τεχνικές πωλήσεων και ξεκλειδώστε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρεκόρ συμμετοχών στο συνέδριο LEAD THE WAY – Coaching & Leadership των ΕΣΑΠΕ και GAMA Global Hellas

Οι εγγραφές για το BLIS 2024 είναι πλέον ανοικτές. Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος του μέλλοντος της ασφαλιστικής εκπαίδευσης. Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.blisexperience.com.

Για ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης και αιτήματα συνεντεύξεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

  • Naji A. Haddad, BLIS και ιδρυτής της Legacy Builders, +9613411552, [email protected]
  • Jade W. Dagher, Business & Wealth Manager, Expand Strategies, +35795568425, [email protected]

Σχετικά με το BLIS 2024

BLIS Experience Summit είναι μια ετήσια εκδήλωση που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου, ηγέτες και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο. Στόχος του BLIS 2024 είναι να αποτελέσει μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων, τη δικτύωση και την καινοτομία στον ασφαλιστικό και χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Website: www.blisexperience.com

Facebook: facebook.com/blisexperiencesummit

Instagram: instagram.com/blisexperience

LinkedIn: linkedin.com/company/blisexperience

Ελάτε μαζί μας για να πετάξουμε σε νέους ορίζοντες στο BLIS 2024!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.